Má Galaxy S II našlápnuto na pecku?

Má Galaxy S II našlápnuto na pecku?
2012-09-30T14:23:16+02:00
• 11. 5. 2011

Ačkoliv v současnosti se pomalu začínají objevovat dvou jádrové mobily na pultech evropských prodejců, tak se stále máme na co těšit. Jedním z těch nejočekávanějších chytrých mobilních telefonů je Samsung Galaxy S II.

V současnosti společnost Samsung registruje přes 3 miliony předobjednávek po celém světě. To je hodně dobrý výsledek ve světě mobilů. Samozřejmě můžete namítat, že takový iPhone je úspěšnější, ale srovnávat se to nedá. Apple má pouze jednu modelovou řadu (pokud myslíme tu aktuální) a Samsung se snaží uspokojit velkou masu s velkým výběrem mobilů pro různě náročné zákazníky. Takže 3 miliony předobjednávek je velmi slušné číslo.

Galaxy S II je nová vlajková loď, kterou budete moci najít v různých variantách, ale u nás se dočkáte verze s displejem Super AMOLED Plus a procesorem Exynos. Jeho předchůdce Galaxy S (GT-i9000) má velkou fanouškovskou základnu a v současnosti pro něj existuje spousta odladěných ROMek, které vycházejí většinou z originální od Samsungu. Samsung si zřejmě všimnul této obliby, flashovat mobil, tak už nyní zveřejnil zdrojové kódy Samsungu Galaxy S II GT-i9100.

To je poněkud zvláštní, ale už nyní může komunita pracovat na vyladění Androidu pro něj. Zdrojový kód je volně ke stažení z oficiálních stránek Samsungu (opensource Galaxy S II). Stane se nakonec větším hitem než jeho předchůdce a jak se vyrovná s konkurencí? Co myslíte?

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat