Android Gamer VI: lepší zvuk, Full HD a nový mobil

Android Gamer VI: lepší zvuk, Full HD a nový mobil
2011-05-19T10:30:17+02:00
• 19. 5. 2011
14

android gamerlogo1

Vítejte u dalšího dílu herního pořadu Android Gamer. Díl s pořadovým číslem 6 přinese vylepšenou kvalitu zvuku, obraz ve vysokém rozlišení Full HD (1080p) a také točení na novém telefonu, který pro tento pořad zapůjčila společnost HTC.

Zaměřili jsme se na hry, jejichž cena se pohybuje kolem 50 korun. Podíváme se tedy na jednu z nejlepších adventur Shadow Guardian, zapotíme své mozkové závity s kuřecím hrdinou Toki Tori a na závěr si zaválčíme v letecké střílečce Armageddon Squadron.

Shadow Guardian

image

Výrobce: Gameloft

Žánr: Adventury

Dostupnost: Gameloft 50 Kč

Akční adventura Shadow Guardian od Gameloftu se z iPhonu dostala i mezi androidní nadšence. Gameloft se inspiroval slavnými tituly jako jsou Tomb Raider, Indiana Jones nebo konzolovou peckou Uncharted. Hlavním hrdinou hry je Mladý dobrodruh a současný investigativní novinář Jason Call….

imageimageimage


Toki Tori

image

Výrobce: Polarbit

Žánr: Logické hry

Dostupnost: AndroidMarket 51,51 Kč

Kuřecí hrdina jménem Toki Tori se po počítačové verzi a verzi pro mobilní telefony iPhone dostal také na androidní platformu.I když se z počátku může zdát že se jedná o hru určenou především dětskému publiku, opak je pravdou. Ve skutečnosti se totiž jedná o logickou hru plnou zapeklitých hádanek, ve které budete muset zapojit své  mozkové závity…..

imageimageimage


Armageddon Squadron

image

Výrobce: Polarbit

Žánr: Arkády, akční hry, letecký simulátor

Dostupnost: AndroidMarket 51,51 Kč

Pro milovníky leteckých simulátorů a stříleček si vývojáři z Polarbitu připravili androidní arkádovou hru Armageddon Squadron. V této hře se hráči mohou proletět v některých z nejznámějších letadel druhé světové války.  Vyzkoušet si bombardování a odstřelování konvojů a pozemních cílů, bránění spojeneckých jednotek a především sestřelování nepřátelských letounů a stíhaček.

imageimageimage

No a příště se můžete těšit na Freewarový speciál, ve kterém se podíváme na pětice her, které jsou ke stažení zcela zdarma.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Roman Taliano

Zakladatel mobilního blogu Dotekománie. Stále věrný své značce HTC. Fanoušek dotykových tabletů, telefonů ale i her a počítačů. Sportovní nadšenec ( cyklistika, fotbal, florbal a plavání ), ale také fanoušek.

Komentáře

poltergeist

26. 5. 2011, 21:42

muzu se zeptat na jednu vec – jak tam treba spustit klasickeho Dooma
(Doom2) ci Prince of Persia ?

mam nexuse one, chci spustit nejakou klasiku, pres nejaky ten amulator, muzete se na to zamerit ? zkousel jsem par predelavek, nektere byly celkem povedene, nektere ne, ale co kdyz mi jde jen o tu klasiku ?
jak se to tam spousti

treba jsem taky zkusil predelaneho prvniho Prince Of Persia, z marketu, vypada hezky, jenze vubec nevim jak mam davat boj, takze se nedostanu pres prvni straz, resp mozna mymu Nexusovi One chybi tlacitko na boj – to je mrzute

nektere veci, jako treba Doom 3 ci Doom RPG se mi moc nelibi, co kdyz bych chtel uplne puvodniho Doom2 ? jaky emulator pouzit, jak nastavit, jak se zadavaji kody, jak to tam spusit ?
(na disku mam ulozeny soubory z instalacni diskety . .)

co treba jine emulatory + hry – treba stare arkadovky, hry na Sony, Nintendo a dalsi historicke konzole, mohli byste to prozkouset a pripadne ty co uz nepodlehaji pravum pak extra umistit nekam na Ulozto.cz a dat sem odkaz – tak abysme to zvladli a jednoduse stahli ?

diky moc !

na klasickem desire si asi tu prvni hru nezahraju co ?D:

Přemysl Vaculík

VIP 21. 5. 2011, 14:28

a123b: možná to není zřetelné, ale za týden.

A kdy budou zase nějaké aplikace?

ještě dodatek: sponzora nemáme, práci děláme bez jakéhokoliv nároku na odměnu !!

Přemysl Vaculík

VIP 20. 5. 2011, 13:24

Buffalo007: myslíme, že je lepší recenzovat hru za peníze, aby jste věděli co kupujete. Free hru si můžete vyzkoušet kdykoliv. Jinak v poslední větě je zmínka o tom, že příště budou jen free hry.

Zase pěkný díl. Pár připomínek ke zlepšení: Všechny hry jsou za cca 50. Do každého dílu by to chtělo aspoň jednu hru která bude zdarma.(Nebo to mám chápat tak, že sponzor chce prezentovat pouze placené hry?)
Úvod je sice pěkný a dřív mi to ani nějak nevadilo, ale podle mého je 40s hodně.

Porad super, ale ta anglicka vyslovnost.. Kdyz uz tam chcete zminovat zahranicni tituly tak doporucuju obcas mrknout do slovniku (vyslovnost [tomb rajdr] me vylozene zabiji :( )

Přemysl Vaculík

VIP 20. 5. 2011, 9:39

Erkil1452: ten přehrávač nezměníme, to je v rukách redakce mobilmánie, ale z dosavadních jednání to nevypadá dobře (bohužel). Co se týče jiné platformy, tak jsme odkázáni na mobily, které máme od sponzorů a nemůžeme si vybírat. Třeba někdy ano, ale zatím se taková příležitost nenaskytla.

Jo a budou taky jine platformy nekdy v budoucnu? Tipuji, ze na iOS neco je, ale existuje neco o WP7?

Tak ted uz snad jenom to vlozeni Youtube prehravace upravit, aby se tam zobrazoval Fullscreen button a nemusel jsem kvuli tomu proklikavat do Youtube.

Zvuková stránka u té poslední hry (Armageddon Squadron) je velmi špatná. Možná se někomu může zdát, že má vyšší kvalitu než předchozí hry, ale u té poslední hry byla použita jiná metoda (přímé propojení kamery s telefonem ), kterou budeme využívat u všech dalších her.

Tak, tohle se povedlo. Zvuk dobrý, obraz dobrý, a to je hlavní. Co se her týče, tak mně se u GL líbí ty jejich kopie velkých titulů, jako je to třeba v případě SG. A říkám si: „proč ne?“. Vždyť zahrát si kapesní Uncharted, to zní dobře. Toki Tori taky vypadá dobře. Letadla nevypadají špatně, ale přijde mi, že zvuk motoru jede furt na konstantní frekvenci, že? To je docela mimo…

No konečně dobrý zvuk, je to zase u úroveň výš než předešlé díly :) Ale nebyl bych to já abych si na něco nepostěžoval :)

K dokonalosti bych dolaldil ten spodní panel při závěrečném hodnocení hry, třeba bych odstranil tu střibrnou čáru a nějak líp uspořádal, potom bych o pár vteřin zkrátil ukázku her, nebo je vyplnil nějakým komentářem, ty hluchá místa nejsou moc dobré a mohli by jste ušetřit trochu času a dat tam o jednu hru navíc :) Potom bych ještě trochu zapracoval na projevu, občas působí zvláště a trochu roboticky (zkus se trochu uvolnit a neber to tak vážně a slušně), ale na to je třeba praxe a praxe a ještě jste mladí :)Jinak možná to trošku prodloužit, ale je to váš volný čas a děláte to z dobré vůle, takže to vám nemůžu říkat.Dobrá práce a jen tak dál :)

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat