Android Gamer II : zůstaň v akci

Android Gamer II : zůstaň v akci
2011-03-22T08:59:42+02:00
• 22. 3. 2011
7

gamer2

Vítejte u druhého dílu našeho pořadu věnovaného androidí zábavě. Pokud jste se u minulého dílu nudili nebo neměli dokonalý zážitek pro nedostatečný výkon telefonu, dnes tomu tak rozhodně nebude. Jediný problém při natáčení tohoto dílu bylo nastavení nového mikrofonu, ale věříme, že další díly již budou i po zvukové stránce dokonalé.

Druhý díl přichází i s novým systémem hodnocení. Již nebudeme psát procentuální hodnocení, které necháme na Vás, na hráčích. Pouze zmíníme klady a zápory. Zkrátili jsme také čas hraní, aby byl pořad svižnější. Doufáme, že se Vám bude druhý díl líbit a samozřejmě piště i náměty co byste zlepšili. Uvažujeme i o 5 hrách na jeden díl, aby jste měli alespoň na deset minut co dělat.

Android Gamer II Obsah Čísla:

Dneska jsme si pro Vás připravili 4 různé akční hry. Nejdříve akční arkádu, ve které je potřeba zapojit i mozkové závity, nazvanou Blow UP. Tento týden také vyšlo pokračování jedné z nejpovedenějších her Air Attack HD, které přineslo 5 nových misí a tak mu také bude věnována pozornost.  V akční sféře stále zůstaneme a podíváme se na Stupid Zombies. Závěř dnešního Android Gamer bude opět věnovaný placené hře, tentokrát Vás však čeká nářez, neboli vesmírná střílečka Heavy Gunner 3D. Většina her je točena na Samsung Galaxy Tab a tak věříme v dokonalý zážitek.

Video:

Pozn: Jsme pouze blogeři, nečekejte profesionální úroveň srovnatelnou s placenými pořady. Pořad děláme jako zábavu ve svém volném čase bez jakékoliv odměny.

Obsah ke stažení:

image image

Blow Up Lite ( zdarma )                        Air Attack HD Part1 ( zdarma )

Blow UP Full ( 52 Kč)                            Air Attack HD Part2 ( 33 Kč )

image image

Stupid Zombies ( zdarma )                     Heavy Gunner 3D ( 87 Kč)

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Redakce

Dotekománie vás provede světem mobilních zařízení a technologií. Čtěte, ptejte se, komentujte.

Komentáře

TO Roman Taliano:
Jasne, ze je to videoporad, ale nejake minimalni staticke obrazove a textove info by melo byt. Ctenar hned musi mit nejakou hrubou predstavu o jake hry se bude vlastne jednat bez nejakeho dalsiho klikani nebo dokonce pousteni videa a k tomu staci ke kazde hre jeden in-game screen. Jinak dobra prace ;o)

TO keikotsu:
Spatne pocitas – 4 kliky :)

Náhodou to je super :), udělali jste od minule velikej pokrok :)a nějaký screeny, tak když tě to bude zajímat, tak snad tě nezabije 1 klik ;) popřípadě, ani nepotřebuješ screeny, když to uvidíš na videu :)

Přemysl Vaculík

VIP 22. 3. 2011, 15:51

Jen pro upřesnění, co má být pravidlem? Budeme se snažit mít co nejlepší kvalitu, aspoň tu technickou, ale jde to pomalu. Učíme se.

Určitě zasluhujete pochvalu. Oproti minule to je o mnoho lepší. V podstatě bych neměl žádnou výtku. Na tom tabletu to vypadá mnohem lépe, ale předpokládám, že to asi nebude pravidlem.

skodo toho otresneho zvuku, ktery to cele kazi, jinak bych hodnotil vsemes KLADNE, diky..

pojmuli jsme to jako videopořad nikoliv textový,

A zase chybi screeny :/ Titulni obrazovky nikoho nezajimaji a rozklikavat si odkaz pro screeny bez jakekoliv predchozi predstave o hre proste neni ono :/

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat