TP-Link Neffos X1 a X1 Max jsou venku

TP-Link Neffos X1 a X1 Max jsou venku
2016-09-05T07:45:10+02:00
• 5. 9. 2016

V lednu letošního roku oznámený příchod do mobilního odvětví je brán společností TP-Link s čím dál větší vážností. Světově proslulý výrobce síťových zařízení se na berlínském veletrhu IFA vytáhl se dvěma modely, které zapadají do produktové řady Neffos. Čínský výrobce je osadil zcela běžnými prvky, které známe z převážné části dnešních telefonů ze střední třídy. Avšak dobrý vstup jim může přinést samotná značka.

Neffos X1

Nový Neffos X1 získal 5palcový HD displej, pod nímž se ukryl osmijádrový procesor Helio P10 od MediaTeku a grafický čip Mali-T860. Na výběr bude z varianty 2GB paměť RAM + 16GB úložiště nebo 3GB paměť RAM s 32GB úložištěm. Oba telefony nebudou ochuzeny ani o slot pro paměťové microSD karty. Z dostupných rozměrů se hodí zmínit tloušťka 7,95 mm. Přední panel ještě doplňuje 5megapixelová kamerka.

TPLink Neffos (2) TPLink Neffos (3)

Kovovou konstrukci v zadních partiích zabere 13megapixelový senzor Sony IMX298, dvě LED diody na přisvětlení záznamů, baterie o velikosti 2 250 a v poslední řadě také snímač otisků prstů. Výbavu uzavírá podpora LTE sítí, funkce dual-SIM či Android 6.0 Marshmallow. Druhý přírůstek Neffos X1 Max zaujme větším 5,5palcovým Full HD displejem, 3 000 mAh baterií a výkonnější sestavou – buď 3GB RAM+32GB úložiště, anebo 4GB RAM/64GB úložiště. Poslední rozdíl dělá menší tloušťka – 7,75 mm. Ostatní specifikace jsou vesměs stejné.

TPLink Neffos (4) TPLink Neffos (5)

Prodej oficiálně odstartuje koncem roku za cenu od 199 eur (tj. cca 5 376 Kč) a 249 eur (tj. cca 6 727 Kč) v případě Neffos X1 Max ve variantě 3GB RAM/32GB úložiště.

Zdroj: engadget.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat