Pop 4 6″ 7″ 10″ – další novinky z IFA 2016 od Alcatelu

Pop 4 6″ 7″ 10″ – další novinky z IFA 2016 od Alcatelu
2016-09-05T10:07:49+02:00
• 5. 9. 2016

Stánek společnosti Alcatel na veletrhu IFA v Berlíně odkryl kromě stylového modelu Shine Lite také trojici zařízení do série Pop 4, kam byl nově zařazen jeden telefon Pop 4 6″, dva tablety s označením Pop 7″ a 10″. Novinky od čínského výrobce mají společný design, který je založený na odolnější konstrukci z kovu a díky nasazené technologii MaxxAudio od firmy Waves poskytnou daleko větší zážitek nejen při poslechu hudby.

Alcatel Pop 4

Jak vychází z názvu,  model Pop 4 6″ v přední části zabírá obrovský Full HD displej s úhlopříčkou 6 palců. O výkon se stará osmijádrový procesor Helio P10 od MediaTeku a výdrž bude mít pod kontrolou baterie o velikosti 3 500 mAh. Zadní část ponese 13megapixelový senzor fotoaparátu, duální LED blesk pro přisvícení nebo snímač otisků prstů. Milovníci selfie snímků si budou muset vystačit s 5megapixelovou kamerkou.

V případě tabletů tomu nebude u úhlopříček displejů jinak. Větší Pop 10″ zabere 10palcový panel, kdežto Pop 7″ získalo 7palcový displej. První jmenovaný požene osmijádrový Snapdragon 430 (MSM8937) od Qualcommu. Naopak Pop 7″ je vybaven čtyřjádrovým procesorem MT8735 od MediaTeku. Další informace nejsou momentálně známy. Více světla přinese až následující měsíc, kdy v jeho polovině je chce Alcatel začít distribuovat mezi obchodníky.

Zdroj: alcatel-mobile.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat