GTA: Liberty City Stories přichází na iOS, brzy pak dorazí na Android

GTA: Liberty City Stories přichází na iOS, brzy pak dorazí na Android
2015-12-18T08:19:19+02:00
• 18. 12. 2015

Rockstar Games vcelku nečekaně přináší herní pecku Grand Theft Auto: Liberty City Stories – deváté vydání této populární série, pro mobilní telefony. Zatím však jen pro uživatele iOS.  GTA Liberty City Stories bylo původně vydáno v roce 2005 pro Playstation Portable (PSP). Děj se odehrává ve stejném městě jako GTA 3.

screen640x640 (1) screen640x640

Nejedná se ale jen o port z PSP. Hra nabízí totiž lepší grafický kabátek a to konkrétně nové textury ve vysokém rozlišení, vylepšené stíny, osvětlení a delší dohlednost. Majitele iPhonu 6s, iPhonu 6s Plus a iPadu Pro zcela jistě také potěší běh při 60 snímcích za sekundu. U nejnovějších iPhonů ještě zůstaneme, nově vydané GTA totiž podporuje 3D Touch. Pokud máte herní ovladač, budete ho také moci použít. V rádiích si můžete pak pouštět svoji hudbu.

Grand Theft Auto: Liberty City Stories je k dispozici na App Store pro iPhone a iPad za 6,99 euro. Oficiálně jsou podporovány následující zařízení: iPhone 5 a novější, iPod touch 6. Gen, iPad 4. generace a novější, iPad Mini 2 a novější a iPad Pro. Již brzy by ale hra měla dorazit i na Android. Posléze je pak možné, že se dočkáme také GTA: Vice City Stories pro mobilní zařízení.

logo-app Grand Theft Auto: Liberty City Stories Developer 6,99 € iOS

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Miroslav Růžička

Redaktor a moderátor na našem YouTube kanálu a nadšenec do moderních technologií, který na našem webu působí již od roku 2013. Mobilní telefony ho ale zajímají již od dětství.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat