Google I/O 2014 se uskuteční 25. a 26. června

Google I/O 2014 se uskuteční 25. a 26. června
2014-02-20T06:55:11+02:00
• 20. 2. 2014

Minulý rok jsme se dočkali trochu netradiční konference Google I/O 2013, jelikož se výhradně zaměřila na vývojáře. Dočkali jsme se zajímavých novinek, ale nebylo představeno žádné nové zařízení nebo rovnou další verze systému Android.

Letošní konference zřejmě bude v podobném duchu, ale zatím je příliš brzy cokoliv předvídat. Většina informací bude zveřejněna příští měsíc po veletrhu MWC v Barceloně. Samotná konference se následně uskuteční 25. a 26. června 2014 v Moscone West (San Francisco).

Screenshot_345

Jedna změna oproti minulému roku je známa již nyní. Týká se samotných registrací. Již nebude záležet na tom, jestli přijde na řadu jako první nebo jako poslední. Zaregistrujete se skrze nový systém a následně proběhne náhodný výběr. Tudíž se jedná o takovou loterii a nebudete mít jistotu v tom, jestli se vůbec dostanete na Google I/O 2014.

Někteří významní vývojáři vyjádřili pochybnosti o tom, jestli budou mít vůbec šanci se dostat na konferenci Googlu. Příkladem může být Koushik Dutta ze společnosti Cyanogen Inc., jenž se ptá, jestli má Google speciální seznam pro ty, „kteří dělají problémy“.

Screenshot_346

Samozřejmě nás zajímá, co bude hlavním tématem letošní konference. Bohužel se zatím neobjevily jakékoliv spekulace a dočista bychom vařili z vody. Možná se dočkáme ohlášení novinek nadcházející verze systému Android. Nebo se Google pustí do přepracování Obchodu Play, kterému chybí ještě několik služeb – příkladem může být uveřejnění aplikace ve stanovený termín, jako je tomu u AppStoru od Applu.

Zdroj: plus.google.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat