Proměntě Vaší cestu v zábavu: Ty nejoblíbenější aplikace mezi motoristy komerční článek

Proměntě Vaší cestu v zábavu: Ty nejoblíbenější aplikace mezi motoristy [komerční článek]
2024-04-03T13:53:32+02:00
• 3. 4. 2024

Dnešní doba přináší nekonečné možnosti, jak zlepšit naše každodenní zážitky, včetně těch spojených s řízením automobilu. Díky rozvoji chytrých telefonů a mobilních aplikací se cestování stalo mnohem pohodlnějším a zábavnějším. Existuje řada aplikací pro motoristy, které nejen skvěle pomáhají s navigací a dopravními informacemi, ale také jim umožňují objevovat nové cesty, sdílet zážitky s ostatními. Máme pro vás několik oblíbených a užitečných aplikací pro motoristy.

Roadtrippers: Víc než jen GPS navigace

Roadtrip je populární formou aktivní dovolené, která vám umožňuje objevovat různorodá města a zajímavá místa během jedné cesty. Během této cesty si určíte body zájmu a naplánujete jednotlivé zastávky. Pomocí aplikace Roadtrippers můžete snadno vyhledat nejlepší trasu a získat informace o vybraných místech.To eliminuje potřebu dlouhého hledání informací na různých webových stránkách. Roadtrippers je dostupný pro iOS, Android i desktop.

Gas Buddy: Najděte nejlevnější benzínku v okolí

Pro ty, kteří cestují dlouhé vzdálenosti, je GasBuddy nepostradatelnou aplikací. GasBuddy vám umožňuje najít nejen nejbližší benzinovou stanici, ale i porovnat ceny paliva v okolí. Můžete tak ušetřit nemalé peníze na dlouhých cestách a naplánovat tankování tak, abyste neplatili více, než je nutné.

Spotify: Sestavte si svůj playlist na cestu

Hudba je nedílnou součástí cestování. Spotify je jednou z nejoblíbenějších hudebních streamovacích platforem, která umožňuje přístup k nekonečnému množství skladeb a playlistů. S funkcí CarPlay nebo Android Auto můžete navíc bezpečně ovládat Spotify přímo z obrazovky vašeho vozidla, což vám umožní snadný přístup k oblíbeným písním a podcastům i během řízení.

Dash Cam: Proměňte svůj mobil v autokameru

DashCam jednoduše přemění váš smartphone na autokameru. Aplikace je užitečná pro dokumentaci vašich cest, zachycení nehod nebo nebezpečných situací na silnici. DashCam také poskytuje funkce pro automatické ukládání záznamů, sledování rychlosti a další užitečné funkce.

Zelená karta: Dejte stopku papírovým dokladům

Jak už název aplikace napovídá, můžete do ní nahrát tzv. zelenou kartu, tedy doklad, který dokládá zaplacené povinné ručení vozu, které tedy nově nemusíte mít v papírové podobě. Mimo to má aplikace Zelená karta i další funkce, jako například hlídání platnosti dálniční známky a parkovacího oprávnění.

Splitwise: Rozpočítejte náklady na cestu

Kolikrát jste se již ocitli v situaci, kdy jste během dovolené s přáteli platili za různé věci společně? Nám se to stalo již mnohokrát. Proto jsme hledali aplikaci, která by nám usnadnila rozdělení nákladů mezi jednotlivé osoby, aniž bychom museli přemýšlet nad každou položkou. Nejúčinnější se nám jeví aplikace Splitwise, která je zcela zdarma a umožňuje práci s různými měnami.

Záchranka: Buďte připraveni na krizové situace

Aplikace Záchranka může posádce poskytnout nejen zdravotní pomoc, ale dokonce i zachránit život. V případě dopravní nehody okamžitě zajistí spojení se záchrannými službami. Díky aplikaci Záchranka má operátor okamžitě přístup k přesnému místu nehody. Dokonce i v případě, že posádka není schopna komunikovat, aplikace umožňuje operátorovi přesně určit, kam pomoc vyslat.

Tyto aplikace jsou jen několika příklady z mnoha dostupných aplikací, které mohou motoristům pomoci zlepšit jejich zážitek z jízdy a udělat cestování pohodlnějším, bezpečnějším a zábavnějším. Tak co, už stahujete? A mrkněte také na další tipy na mobilní aplikace pro řidiče.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat