T-Mobile představuje datové balíčky pro cestování mimo EU

T-Mobile představuje datové balíčky pro cestování mimo EU
2024-03-27T18:00:43+02:00
• 27. 3. 2024

Zdroj: T-Mobile

Cestování po EU je z pohledu mobilních tarifů velmi jednoduché, nemusíte nic řešit a stále můžete využívat svůj tarif, byť je nastaveno FUP, ale i tak je dostatečně vysoké. T-Mobile se rozhodl představit datové balíčky pro ty, co cestují mimo EU.

„Preference našich B2C i B2B zákazníků, kteří cestují mimo EU, se od covidu výrazně změnily. Proto jsme se rozhodli roamingové služby zjednodušit a upravit tak, abychom jim co nejvíce vyšli vstříc. Podle interní analytiky touto novou nabídkou pokrýváme 98 % jejich potřeb. Díky jednání s partnery, rozšíření počtu balíčků a přerozdělení zemí, jsme se dostali i na výrazně nižší ceny, které jsme propsali do naší nabídky,“ řekl Maximiliano Bellassai, obchodní ředitel pro rezidentní zákazníky společnosti T-Mobile.

Data mimo EU

Nové datové balíčky nabízí 1 GB FUP a platí po dobu sedmi dnů. Liší se ale podle zón, přičemž jsou celkem tři. Země v zóně A mají nastavenou cenu 199 Kč, zóna B přijde na 259 Kč a poslední zóna C je nastavena na 699 Kč. Je zde i verze s 2 GB FUP, kde je cena pak 379/485/1279 Kč podle zón. Platnost je nastavena na 30 dnů. Všechny balíčky si mohou objednávat klienti přes aplikaci Můj T-Mobile, firemní pak přes portál Moje firma.

Roaming 693x618x

Zdroj: T-Mobile

Sice se jedná o novou nabídku a může být jednoduchá, ale levná není. Výhodou je, že nemusíte měnit SIM kartu. Na druhou stranu se dnes nabízí služby od Revolut nebo od Airalo, kde mohou vyjít datové plány levněji a nabízí se širší škála balíčků.

Zóna A (1 GB za 199 Kč, 2 GB za 379 Kč)

  • Albánie, Arménie, Austrálie, Bangladéš, Bosna a Hercegovina, Černá Hora, Gruzie, Guam, Irák, Izrael, Japonsko, Jordánsko, Kanada, Kosovo, Kuvajt, Moldavsko, Mongolsko, Nikaragua, Nový Zéland, Palestina, Severní Makedonie, Srbsko, Srí Lanka, Švýcarsko, Thajsko, Turecko, Ukrajina, USA, Vietnam, Severní Kypr (Turecko)

Zóna B (1 GB za 269 Kč, 2 GB za 485 Kč)

  • Afganistán, Alžírsko, Antigua a Barbuda, Argentina, Ázerbájdžán, Bahrajn, Barbados, Benin, Bermudy, Bolívie, Brazílie, Brunej, Čína, Dominikánská republika, Egypt, Ekvádor, El Salvador, Faerské ostrovy, Filipíny, Gabon, Gambie, Ghana, Grónsko, Guatemala, Guinea, Guyana, Honduras, Hong Kong, Chile, Indie, Indonésie, Irán, Jamajka, Jersey (a Guernsey), Jihoafrická republika, Jižní Korea, Kambodža, Kamerun, Katar, Kajmanské ostrovy, Kazachstán, Keňa, Kolumbie, Kostarika, Kyrgyzstán, Libérie, Libye, Macao, Madagaskar, Malajsie, Mali, Maroko, Mauricius, Mexiko, Nigérie, Pákistán, Panama, Papua Nová Guinea, Paraguay, Peru, Rusko, Rwanda, Saudská Arábie, Senegal, Seychely, Sierra Leone, Singapur, Súdán, Taiwan, Trinidad a Tobago, Tunisko, Uganda, Uruguay, Uzbekistán, Vanuatu

Zóna A (1 GB za 699 Kč, 2 GB za 1279 Kč)

  • Anguilla, Bahamy, Belize, Bělorusko, Curacao, Francouzská Polynésie, Grenada, Kapverdy, Monako, Montserrat, Omán, Spojené Arabské Emiráty, Svatá Lucie, Svatý Kryštof a Nevis, Svatý Vincenc a Grenadiny, Tanzanie, Turks a Caicos

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat