Galaxy A55 je tady. Jak koupit nový bestseller Samsung co nejlevněji? komerční článek

Galaxy A55 je tady. Jak koupit nový bestseller Samsung co nejlevněji? [komerční článek]
2024-03-11T16:28:13+02:00
• 11. 3. 2024

Předprodeje novinek Galaxy A35 a Galaxy A55 byly právě spuštěny. Nástupce jednoho z nejprodávanějších smartphonů v Česku je tady a absolutně nejvýhodněji ho předobjednáte u Mobil Pohotovosti. Jedině tam jsou totiž nové Samsungy výhodnější o 1 000 Kč a včetně prodloužené 3leté záruky zdarma. Nechybí přitom ani dárek v podobě sluchátek Galaxy Buds FE nebo náramku Galaxy Fit3.

Ještě blíže vlajkovkám

Nový Galaxy A55 je dokonalým telefonem střední třídy, který má zkrátka vše – skvělý fotoaparát, kvalitní displej, solidní výkon, slušnou výdrž baterie a také dlouhou softwarovou podporu. Parametrově i designově se ještě více přiblížil vlajkovým modelům. Nově totiž nabízí kovové rámečky a má ještě lepší 50Mpx fotoaparát s kvalitnějším nočním focením, schopností nově nahrávat Super HDR videa a podporou duálního záznamu (souběžné nahrávání z přední i zadní kamery).

I displej prošel změnou. Jde o nepatrně větší a kvalitní 6,6“ Super AMOLED 120Hz s lepší čitelností na slunci a ochranou očí. Výkon telefonu narostl o solidních až 32 % a díky novému procesoru se prodloužila i výdrž 5 000mAh baterie s podporou rychlého 25W nabíjení. Novince nechybí ani voděodolnost IP67, čtečka otisků prstů v displeji, eSIM, vyšší 8GB RAM i v základní verzi a taky až 256GB úložiště s podporou microSD karet.

Samsung Galaxy A55 display 1920x1224x

Tisícovka dolů i sluchátka zdarma

V předprodeji se nový Galaxy A55 vyplatí, obzvlášť pak u Mobil Pohotovosti. Jako dárek totiž k telefonu dostanete sluchátka Galaxy Buds FE v hodnotě 2 390 Kč. Speciálně na mp.cz pak navíc novinku koupíte o 1 000 Kč výhodněji díky bonusu k výkupu a také s prodlouženou 3letou záruku zcela zdarma. Studenti mohou využít ještě dodatečnou 7% slevu.

Cenově vás Galaxy A55 vyjde u Mobil Pohotovosti už na 10 990 Kč (běžně 11 990 Kč). Využít ale můžete také speciální službu, v rámci které novinku pořídíte už za 149 Kč měsíčně, stačí přinést na výkup starší zařízení. Více zjistíte na odkazu níže, kde si v jednoduché kalkulačce přesně spočítáte, na kolik vás upgrade z vašeho stávajícího telefonu na nový Samsung vyjde.

Samsung Galaxy A55 BudsFE Fit3 2000x840x

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat