Realme 12 přijde také ve verzi Lite

Realme 12 přijde také ve verzi Lite
2024-02-17T15:00:41+02:00
• 17. 2. 2024

Zdroj: Realme

Produktovou řadu Realme 12 čeká větší rozmach, než jak by se mohlo na první pohled zdát. K aktuálně dostupné dvojici Realme 12 Pro a 12 Pro+ by čínský producent měl přidat minimálně tři další přírůstky. Po únicích kolem Realme 12 a 12+ přichází nyní model ukrytý pod kódovým označením RMX3890, ze kterého vzejde v pořadí 5. zástupce s názvem Realme 12 Lite.

Ze všech nejslabší

Telefon díky získanému označení s určitou dávkou jistoty bude sdílet převážnou většinu výbavy se zařízením Realme C67. To světlo světa spatřilo teprve v polovině prosince a disponuje právě totožným číslem. Z venku lze tedy vyhlížet 6,72palcový displej s HD+ rozlišením nebo 90Hz obnovovací frekvencí. Zadní část vyšperkuje hlavní 108MPx objektiv fotoaparátu.

Do jeho útrob asi naskočí základní čip Snapdragon 685 od Qualcommu, 8GB operační paměť RAM (+ 8GB virtuálně) a minimálně 128GB interní úložiště pro uživatelská data. Také 5 000mAh baterie s 33W nabíjením rozhodně nejednoho majitele potěší, protože není žádným standardem u cenově dostupných řešení. Úplným závěrem zůstává nevyřešenou otázkou, kdy čínský výrobce vůbec přejde k uvolnění, když má najednou rozpracováno tolik mobilních novinek.

Realme 12 Lite 2560x1745x

Zdroj: GSMChina

Zdroje: gsmchina.com, sammobile.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat