Samsung si nepohlídal informace kolem Galaxy F15 5G

Samsung si nepohlídal informace kolem Galaxy F15 5G
2024-02-17T13:30:56+02:00
• 17. 2. 2024

Samsung Galaxy F15 5G | Zdroj: SamMobile

Loňský model Galaxy F14 5G pomalu dobíhá do svého konce a aktuální únik odkrývá karty kolem možného nástupce. Společnost Samsung s největší pravděpodobností bude chtít dodržet roční rozestup mezi jednotlivými generacemi, přičemž poslední zmiňovaný zástupce dorazil na konci března. Dnešní zpráva naznačuje, že u Galaxy F15 5G dojde k docela výrazné aktualizaci.

Inspirace posbíral

Stejně jako u předchozích generací, tak ani u Galaxy F15 5G tomu nebude jinak v případě přebírání designu a specifikací. Telefon by měl převážnou většinu převzít od Galaxy A15 5G, který jihokorejský gigant představil v polovině prosince. O největší rozdíl se postará až samotná baterie. Nasazený článek s kapacitou 6 000 mAh nabídne technologii rychlého 25W nabíjení.

Galaxy F15 5G 1322x1584x

Galaxy F15 5G v benchmarku Geekbench | Zdroj: SamMobile

Další oživení odhaluje uniklá fotografie, která do zadní části poprvé připisuje tři objektivy fotoaparátu a potvrzuje minimálně tři barevné verze (černá, fialová, zelená). Dále dopředu by se mohl podívat 6,5palcový displej s Full HD+ rozlišením či 90Hz obnovovací frekvencí. Původní Galaxy F14 5G si nepřebral čipovou sadu, takže i zde lze očekávat nějakou změnu.

Za to paměťová kombinace 8GB RAM a 256GB úložiště může zůstat. Ještě kapkovitý výřez zabere 13MPx kamerka, zatímco hlavní slovo vzadu dostane asi 50MPx snímač. Nakonec už v nejbližších dnech zjistíme další podrobností kolem této připravované novinky.

Zdroje: 91mobiles.com, gizmochina.com, sammobile.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat