Oppo Watch X poprvé poznáme 29. února

Oppo Watch X poprvé poznáme 29. února
2024-02-26T11:47:32+02:00
• 26. 2. 2024

Zdroj: Oppo

Platforma Wear OS od Googlu již v nejbližších dnech dostane dva nové zástupce od značek z holdingu BBK Electronics. Zatímco OnePlus Watch 2 poznáme 26. února a výrobce kolem nich prozradil poměrně dost informací, tak Oppo Watch X jsou i nadále velkou neznámou. Model od čínské firmy Oppo by měl mít hodně společného právě s řešením od OnePlus.

Jako vejce vejci

Skalní fanoušci značky Oppo mohou u novinky Watch X vyhlížet kulatý ciferník. Podle zveřejněné fotografie bude samotné pouzdro pravděpodobně vyrobeno z neupřesněné slitiny kovu a připojí k němu silikonové řemínky. Na úvod hodinky vyjdou ven ve dvou barevných variantách – Platinum Black (černé pouzdro + černý řemínek) a Mars Brown (stříbrné pouzdro + béžový řemínek).

Oppo Watch X 1080x1080x

Zdroj: GSMArena

Vpředu se má ukázat 1,43palcový OLED panel dosahující na rozlišení 466 x 466 pixelů. Stránku hardwaru údajně řeší čipset Snapdragon W5 Gen 1 od Qualcommu. Celkovou výdrž bude udávat 500mAh baterie s technologií rychlého 10W nabíjení. Výpis výbavy uzavírá zmiňované rozhraní Wear OS 4.0 nebo podpora LTE sítí díky eSIM. Nakonec bližší podrobnosti včetně orientační cenovky bychom znát už po představení OnePlus Watch 2.

oppo watch x 2 1080x1080x

Zdroj: Oppo

Zdroje: phonearena.com, gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat