Amazfit přináší fitness hodinky Balance

Amazfit přináší fitness hodinky Balance
2023-09-16T11:33:48+02:00
• 16. 9. 2023

Zdroj: Amazfit

Na sportovně založené uživatele se zaměřuje čerstvá novinka pod značkou Amazfit, která oznámila chytré hodinky s názvem Balance, a dokonce se začíná objevovat prodejní cena určená pro české zákazníky. Pakliže pod kontrolou rádi máte svůj zdravotní stav a výkony z fitness aktivit, tak dnešní zástupce se bez problému může stát jednou z možných variant.

Přepálené cenou

Pouzdro o velikosti 46 mm zabírá 1,5palcový AMOLED displej s rozlišením 480 x 480 pixelů. Zařízení sice má jen základní konstrukci z hliníkové slitiny a zbytek byl vyřešen odolným polymerem, ale přesto ve vodě odolá hloubce až 50 metrů. Kromě otočné korunky je připraveno i jedno fyzické tlačítko. U baterie o velikosti 475 mAh udávají výdrž 14-25 dnů dle způsobu používání. Záda nesou tradiční sestavu senzorů a ve spojení s umělou inteligencí může uživateli nasbírat hromadu užitečných informací.

amazfit balance 1 2400x1346x amazfit balance 2 1851x1048x

Zdroj: Amazfit

Vlastní systém Zepp OS 3.0 obsahuje více než 200 ciferníků a přes 150 sportovních režimů, přičemž také většina ocení podporu 6 satelitních systému včetně GPS. Následně nechybí ani možnost uložení několika skladeb (2,2 GB) na offline poslech nebo přímé vyřízení telefonních hovorů. Nakonec například placení v obchodech pomocí udávané služby Zepp Pay není aktuálně u nás možné. V obchodech budou k dispozici od 20. září za cenu 6 190 Kč v černém (silikonový řemínek) a šedém (nylonový řemínek) provedení.

amazfit balance 3 1920x1176x

Zdroj: Amazfit

Zdroje: amazfit.com, gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat