Klávesnice SwiftKey beta nyní umožňuje vytvářet obrázky pomocí AI

Klávesnice SwiftKey beta nyní umožňuje vytvářet obrázky pomocí AI
2023-09-16T09:35:06+02:00
• 16. 9. 2023

Zdroj: 9to5mac

Klávesnice SwiftKey, kterou převzal Microsoft, je jednou z oblíbených alternativ k systémovým klávesnicím. Nabízí mnoho vylepšení, jako je třeba psaní gesty, překladač a mnoho dalších vychytávek. Jedno z čerstvých novinek, která se objevila v beta verzi pro Android, je generování obrázků, pomocí umělé inteligence.

Klávesnice SwiftKey ve znamení AI

Aktualizace beta verze SwiftKey v obchodě Google Play přinesla několik novinek včetně integrace Bing AI Image Creator, který je poháněn modelem strojového učení DALL-E. Pokud si často nemůžete vybrat správný emotikon nebo GIF, kterým byste chtěli přesně vyjádřit náladu nebo emoce, tato nová funkce bude to pravou pro vás.

swiftkey dall e image creation 1080x844x

Zdroj: Android Police

Integrace Bing AI Image Creator je jedním z mnoha kroků, které Microsoft učinil pro vylepšení své klávesnice. Již začátkem tohoto roku Microsoft do klávesnice přidal další funkci založenou na AI, kterou je generátor obsahu pro chat, který mimo jiné obsahuje funkci „Tone“, která dokáže přeformulovat věty do správného kontextu nebo stylu. Pokud si chcete generování obrázků pomocí AI v klávesnici SwiftKey vyzkoušet, níže je odkaz ke stažení jak ostré verze, tak i beta verze pro Android.

Zdroj: androidpolice.com

logo-app SwiftKey Beta SwiftKey Zdarma ANDROID logo-app SwiftKey Keyboard SwiftKey Zdarma ANDROID logo-app SwiftKey Keyboard Zdarma iOS

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat