První únik přibližuje Oppo Watch 5 ve verzi Pro

První únik přibližuje Oppo Watch 5 ve verzi Pro
2023-08-12T18:00:35+02:00
• 12. 8. 2023

Oppo Watch 3 Pro | Zdroj: Oppo

Populární „leakster“ Digital Chat Station původem z Číny roztáčí kolotoč spekulací, který se točí kolem nové generace hodinek od společnosti Oppo. Poslední série byla výrobcem oznámena v srpnu loňského roku, takže brzký příchod dává velký smysl. Dnešní únik přibližuje konkrétně provedení s přídomkem Pro, a to oproti základu nemusí opět přinést mnoho odlišností.

Softwarové překvapení

Oppo Watch 5 Pro na místo srdce dostanou procesor Snapdragon W5+ Gen 1 od Qualcommu, což jim přinese hned několik výhod oproti předchůdci se starší verzí čipu. Mezi hlavní benefity patří až o 50 % delší výdrž nebo celkový výkon. Výdrž hodinek má určovat baterie o velikosti 570 mAh. Dále displej by měl získat zakřivené hrany, přičemž zobrazovací panel bude typu LTPO AMOLED.

specs watch 3 pc 1730x1364x

Oppo Watch 3; Zdroj: Oppo

Budoucí majitele nepochybně osloví očekávaná podpora eSIM, a to znamená, že pro uskutečňování hovorů nebude potřeba být napárovaný k chytrému telefonu pomocí funkce Bluetooth. Nekompletní výčet podtrhuje integrovaný GPS modul, technologie NFC na bezkontaktní placení v obchodech, snímač tepové frekvence či okysličení krve (SpO2).

Zatím poslední a nejdůležitější zprávou je možná přítomnost operačního systému Wear OS od Googlu, čímž by si firma Oppo mohla zadělat na úspěch. K oficiálnímu oznámení může dojít během nadcházející konference, která proběhne už koncem tohoto měsíce.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat