Neomezeně do všech sítí a 3,5 GB dat za super cenu komerční článek

Neomezeně do všech sítí a 3,5 GB dat za super cenu [komerční článek]
2023-08-07T14:46:08+02:00
• 7. 8. 2023

Nabídku tarifu „Neomezené volání a sms do všech sítí a 3,5 GB za 327 Kč“ jsme připravili pro nové nefiremní i firemní zákazníky, kteří si u nás pořídí nové telefonní číslo nebo si přenesou telefonní číslo od jiného operátora v ČR k Vodafone.

Nabídka 3,5 GB + Neomezeně do všech sítí za zvýhodněnou cenu 327 Kč

Náš výhodný tarif je úplně bez závazku. Nemusíte se bát žádných pokut a nepříjemností při případném rušení služby. Při pořízení tarifu spolu s telefonem nebo jiným zařízením za zvýhodněnou cenu nebo na splátky budete mít smlouvu na 24 měsíců. V případě jejího vypovězení před termínem jen doplatíte poskytnuté slevy nebo splátky.

Co tarif nabízí

35lim 1260x460 2 632x460x

Nabídku akčního tarifu mohou využít noví nefiremní i firemní zákazníci, kteří si u nás pořídí nové telefonní číslo nebo si přenesou telefonní číslo od jiného operátora. Nabídka je určena také pro naše stávající zákazníky při změně platební metody z dobíjecí karty na Vyúčtování. Detail podmínek tarifu najdete zde.

Nabídka platí jen do 31. 8. 2023

Nákupem tarifu získáte

  • Nejlepší síť v Česku – V naší GigaSíti můžete využívat moderní mobilní služby spolu se superrychlým internetem. Díky kvalitě naší sítě jsme už počtvrté zvítězili v nezávislém testu umlaut (dříve P3 communications), který sleduje úroveň hlasových i datových služeb všech operátorů.
  • Neomezené volání a SMS v ČR – Voláte neomezeně, a to do všech mobilních i pevných sítí v ČR. SMS posíláte také neomezeně do všech mobilních sítí v ČR.
  • Roaming v EU v ceně – V celé EU, Norsku, Lichtenštejnsku, Velké Británii a na Islandu jste jako doma. Bez starostí a příplatků můžete v rámci roamingu neomezeně volat a SMSkovat, a také máte k dispozici i celý datový balíček.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat