Realme plánuje přírůstek C53

Realme plánuje přírůstek C53
2023-05-23T09:35:30+02:00
• 23. 5. 2023

Zdroj: Realme

Březnový model C55 zanedlouho společnost Realme doplní o mobilní novinku s názvem C53, která by se v portfoliu mohla zařadit hned pod něj. Čínský producent si v předchozích měsících nechal zařízení certifikovat u několika organizací, kde bylo identifikováno pod kódovým označením RMX3760 a samozřejmě za sebou zanechalo stopy v podobě specifikací.

Dobře našlápnuto

Ve výpisu můžeme vyhlížet 6,74palcový displej založený na IPS LCD technologii. Dále mu náleží HD+ rozlišení, 90Hz obnovovací frekvence nebo výřez ve tvaru padající kapky. Milovníci selfie fotografování dostanou k využití 8megapixelovou kamerku. Hardwarovou stránku bude zastupovat čipová sada Unisoc T612, 6GB operační paměť RAM (LPDDR4x) a interní úložiště (UFS 2.2) o velikosti 128 GB, které půjde rozšířit paměťovou microSD kartou. Nesmíme opomenout ani dalších 6 GB paměti RAM ve virtuální podobě.

Realme C53 1200x675x

Realme C53 | Zdroj: Gizmochina

Zadní straně má vévodit 50megapixelový objektiv fotoaparátu, který doplní základní 0,3MPx snímač. Výdrž odřídí 5 000mAh baterie s technologii rychlého 33W nabíjení. Snímač otisků prstů umístí do boční části konstrukce, jejíž tloušťka 7,59 mm může zaujmout případné zájemce. Nakonec ještě nekompletní seznam výbavy podtrhuje vstup pro USB-C kabel a 3,5mm audio jack na připojení sluchátek.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat