O2 představuje nové tarify NEO+ a službu Data naplno

O2 představuje nové tarify NEO+ a službu Data naplno
2023-05-31T14:17:09+02:00
• 31. 5. 2023

Zdroj: O2

1

Když se řekne, že mobilní operátor představuje nové tarify, mnozí si představí nižší cenu nebo více služeb při zachování cen. Bohužel ne vždy to platí a dnešek patří právě mezi takové. O2 sice představuje nové tarify Neo+, ale více méně jde o zdražení.

„Ze statistik vidíme, že si naši zákazníci zvykli datovat naplno kdykoliv a kdekoliv. Prudce narůstá meziroční spotřeba dat v mobilní síti, která se rok od roku zdvojnásobuje. Zároveň vidíme vyšší datovou spotřebu v době dovolených, kdy zákazníci nejsou v dosahu své domácí nebo pracovní Wi-Fi,“ říká Silvia Cieslarová ředitelka segmentu mobilních služeb společnosti O2 a dodává: „Tím, co naši zákazníci chtějí, jsou neomezená mobilní data, kdykoliv to potřebují. Potvrdil nám to i nezávislý výzkum společnosti Kantar. Rozhodli jsme se proto přidat do všech našich tarifů Data naplno.“

Tarify NEO+

Jediná viditelná změna je u základního tarifu za 599 Kč měsíčně, kde je 1 GB FUP navíc. Oproti původnímu ale došlo ke zdražení o 50 Kč, což platí i pro další tarify, kde není nějak viditelný jiný rozdíl. Dále se tedy nabízí s 12 GB FUP za 749 Kč a následují datové neomezené tarify, kde si připlácíte za maximální rychlost připojení. Nejdražší tedy přijde na 1349 Kč s maximální rychlostí.

NEO tarify PR final verze 3840x2160x

Zdroj: O2

Všechny tarify mají neomezené volání SMS zprávy, ale mají jednu funkci navíc, kterou O2 pojmenovalo jako Data naplno. Jde v podstatě o funkci, kdy si můžete na 24 hodin zapnout neomezené rychlost připojení. U základního tarifu můžete Data naplno využít 3x každý měsíc, o všech ostatních lze provést aktivaci 5x za měsíc. Jedna aktivace vás vyjde na 49 Kč. Jakmile je služba aktivní, zastaví se čerpání dat z FUP. Novinka je k dispozici mimo jiné i u tarifů O2 YOU a tarifu Můj první tarif. U tarifů s omezenými daty se může jednat o zajímavou funkci, ale u neomezených jde spíše o bonus a možnost využít rychlejší připojení.

„Díky Datům naplno si naši zákazníci mohou užít extra porci neomezených dat na nejrychlejší 5G mobilní síti. Ať už potřebují streamovat hudbu, oblíbené filmy a seriály, nebo postovat na sociální sítě. Hlavně se ale nemusí obávat, že je vyčerpají.“

Data naplno app 3840x2160x

Zdroj: O2

O2 u všech ale láká na spolupráci s AirBank, díky čemuž můžete mít tarif o 300 Kč levnější. Nové tarify začnou platit již od 1. června pro nové zákazníky.

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Josef Dušák

6. 6. 2023, 10:06

Je to zdražení služeb O2. Co chcete komentovat na službě, kterou ve skutečnosti nikdo nechtěl, protože je o 50 Kč měsíčně dražší? Billbordová kampaň „Data naplno“ znamená „O2 si naplní kapsy“.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat