AirBank dává odměnu 300 Kč za úhradu služeb u O2

AirBank dává odměnu 300 Kč za úhradu služeb u O2
2022-12-23T13:30:25+02:00
• 23. 12. 2022

Fotka od Kirill Averianov z Pixabay

V dnešní době je důležitá každá koruna, zejména s ohledem na inflaci. Pokud chcete ušetřit na svých nákladech, tak můžete využít akce společností AirBank a O2, díky které se vám prakticky může snížit cena paušálu, nebo respektive služeb u O2.

300 Kč měsíčně

Pokud jste klienti O2 a současně máte nebo plánujete účet u AirBank, tak můžete získat měsíčně 300 Kč za to, že budete platit za služby O2 právě skrze účet u AirBank. Akce platí od 24. listopadu 2022 a končí 31. 1. 2024. V rámci ní lze získat každý měsíc odměnu 300 Kč, přičemž maximálně dostanete tento bonus 12x, takže lze získat 3600 Kč.

airbank

Zdroj: AirBank

Podmínky akce uvádí, že musíte v aplikaci AirBank vyjádřit zájem, abyste byli osloveni operátorem O2. Současně lze uplatit akci jen pro ty, co si sjednali služby u O2 do 20. listopadu 2022. Abyste odměnu získali v každém měsíci, je nutné utratit minimálně 5000 Kč kartou u AirBank. Odměny se začnou vyplácet nejpozději 31. 1. 2023, přičemž 300 Kč bude zaplaceno v následujícím měsíci do 12. kalendářního dne.

Zde jsou základní podmínky:

  • Vyúčtování za své služby elektronických komunikací od O2 zaplatíte včas a v plné výši inkasem, převodem nebo platební kartou z účtu vedeného na vaše jméno u Air Bank tak, aby v daném kalendářním měsíci došlo k zaúčtování vaší úhrady.
  • Vyúčtované služby elektronických komunikací od O2 jsou sjednány s vámi jako účastníkem.
  • Cena za služby elektronických komunikací O2 uhrazená v rámci zaplaceného vyúčtování služeb O2 přesáhne v daném kalendářním měsíci v součtu částku 600 Kč včetně DPH. Platby za produkty třetích stran, digitální obsah či splátky zařízení placené na vyúčtování se pro účely této podmínky nezohledňují.
  • Ve stejném kalendářním měsíci vám budou na vaše účty vedené v Air Bank na vaše jméno připsány příchozí platby v celkové výši alespoň 10 000 Kč. Za příchozí platbu však pro tento účel nelze považovat platbu mezi vlastními účty vedenými v Air Bank.

Je tedy vidět, že je zde poměrně hodně podmínek, ale pokud je splňujete, můžete získat 300 Kč navíc aspoň po dobu 12 měsíců. Doporučujeme tedy se informovat u O2 či AirBank.

Zdroj: twitter.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat