Doživotní licence MS Office za 350 Kč a Windows 10 Pro jen za 635 Kč komerční článek

Doživotní licence MS Office za 350 Kč a Windows 10 Pro jen za 635 Kč [komerční článek]
2023-02-24T05:30:26+02:00
• 24. 2. 2023
3

Internetový obchod Scdkey.com nyní nabízí slevu 25 % na licenční klíče k produktům Microsoft. Tuto slevu lze využít například při nákupu klíčů k operačním systémům Windows 10 a Windows 11 nebo k balíku kancelářských aplikací Microsoft Office 2019. Kombinací těchto produktů lze dosáhnout ještě nižších cen. Pokud si chcete nákupem ušetřit, použijte kód DT25 při objednávce na stránkách Scdkey.com. Kromě produktů od Microsoftu nabízí Scdkey.com také klíče k mnoha dalším softwarem a počítačovému příslušenství.

Momentálně na Scdkey.com probíhá výprodej, během kterého si můžete zakoupit operační systém Windows 11 Pro za skvělou cenu 472 Kč nebo starší verzi Windows 10 Pro za neuvěřitelných 370 Kč. Nabídka licenčních klíčů za výhodné ceny platí pouze online. Pokud vás nezajímají produkty Microsoftu, můžete si na Scdkey.com pořídit také hry a počítačové příslušenství, jako jsou například myši nebo mechanické klávesnice.

cover1 1600x700x

Pro získání slevy 25 % je potřeba v košíku zadat kupón DT25.

Scdkey je obchod s vynikající pověstí, kde se můžete spolehnout na bezpečný nákup a rychlé řešení případných problémů. Díky rychlému procesu doručení a profesionálnímu přístupu ke každému zákazníkovi budete spokojeni. Na stránkách najdete kompletní nabídku produktů a můžete si vybrat to nejlepší. Slevový kód DT25 vám umožní získat ještě větší slevu. Akce má omezený čas a produkty se mohou rychle vyprodat, tak neváhejte a nakupujte co nejdříve.

Všechny licenční klíče, které zde koupíte, jsou plně legální a není to žádný šedý obchod. Tyto klíče jsou původní a pocházejí přímo od Microsoftu, nikoli například z krádeže kreditních karet. Někteří prodejci nabízejí nelegální klíče, což představuje velké riziko – nemůžete být jisti, že klíč, který dostanete, bude fungovat, a zda bude fungovat dlouhodobě. S Scdkey se nemusíte obávat žádných takových problémů, všechny produkty jsou plně legální a cena odpovídá kvalitě. Za cenu okolo 400–500 Kč zde získáte klíč od důvěryhodného prodejce s čistými praktikami.

SK DT25 2327 1200x675x

Zdroj: SCDkey

Doživotní licence za férové ceny

V obchodě Scdkey neexistují žádné skryté poplatky pro produkty nebo platby. Kromě toho, můžete si zakoupit poukázky pro herní konzole PlayStation, kupóny pro iTunes, Steam, Origin, PlayStation nebo Uplay, nebo antivirové programy se slevou.

13 922x535x

Pokud vás tato nabídka zaujala, neváhejte a nakupujte, s akcí s 25% slevou, která platí až do konce roku. Pro získání slevy použijte kód DT25. Nakupování u Scdkey je velmi snadné! Po objednání obdržíte e-mail s aktivačními klíči pro vámi vybraný produkt, a čekání nebude trvat dlouho! Aktivační kód obdržíte v e-mailové schránce během několika minut, a můžete ho ihned aktivovat na vašem počítači. Pokud máte jakékoli otázky, zákaznický servis service@scdkey.com vám poskytne rychlou a podrobnou podporu, kterou potřebujete. Navíc, podpora je k dispozici 24/7, aby vaše nakupování bylo co nejpohodlnější.

Keysbuff

Jak aktivovat licenční klíče?

Po zaplacení obdrží kupující na e-mail uvedený při registraci produktový klíč OEM, který lze aktivovat přímo v samotném systému Windows 10 v další části – „Start“ → „Nastavení“ → „Systém“ → „O programu“ → „Změnit klíč produktu“ (v této nabídce je třeba zadat obdržený klíč OEM).

Keysbuff

Po aktivaci OEM klíče se v sekci Aktivace zobrazí následující zpráva: „Systém Windows je aktivován pomocí digitální licence propojené s vaším účtem Microsoft.“ Upozorňujeme, že aktivovaný klíč Windows 10 je vázán na základní desku počítače. Pokud počítač vyměníte, budete muset pro další použití klíče kontaktovat podporu společnosti Microsoft.

Keysbuff

Aktivace sady Office je snadná. Stačí navštívit oficiální stránku produktu nebo otevřít program na počítači a přihlásit se pomocí účtu Microsoft. Poté zadejte produktový klíč, který vám bude zaslán po zaplacení zboží, do speciálního pole, zvolte region a preferovaný jazyk a klikněte na tlačítko „Další“. Pokud jste postupovali správně, budete moci stáhnout Office do počítače. Pokud jste aktivovali již nainstalovaný Office, změna se projeví okamžitě.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Petr Slezák

28. 2. 2023, 10:49

zkusili jste něco koupit?
ani platba převodem (Bank) ani platba kartou (MasterCard) není podporována
Dost na to, že platební brána je jejich, doufám, že jsem jim neposkytl CVC/CVV/CID kód
Sorry, this payment method is not available in your country

Kšeft je kšeft že

Bože, žádný office za 350kč tam není, nevím kde na tom hoši byli….

Karel Čapka

VIP 24. 2. 2023, 17:20

Dobrý den, chyba je ze strany inzerenta. Opravili jsme ji. Děkujeme za upozornění.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat