Apple Music získává novou funkci karaoke

Apple Music získává novou funkci karaoke
2022-12-10T13:30:48+02:00
• 10. 12. 2022

Zdroj: Dotekomanie.cz

Apple tento týden v úterý oznámil novou funkci Apple Music Sing. Jedná se o karaoke režim, který je zabudovaný přímo v aplikaci Apple Music. Tento režim v sobě ponese vše, co karaoke standardně nabízí.

Nová služba Apple Music Sing

Ke skladbám bude přidán text, který se bude zobrazovat v reálném čas, bude možné snížit hlasitost originálního zvuku a nechat tak vyniknout náš hlas. Apple by v tuto chvíli měl nabídnout přes 50 seznamů skladeb, které budou pro karaoke přizpůsobeny.

Apple Music Sing hero 750x409x

Zdroj: The Verge

Používání textů v Apple Music je trvale jednou z nejoblíbenějších funkcí naší služby,“ uvedl Oliver Schusser, viceprezident Apple Music a Beats, v tiskové zprávě . „Víme, že naši uživatelé po celém světě mají své oblíbené písně, a tak jsme chtěli tuto nabídku ještě dále rozvinout, abychom umožnili ještě větší zapojení do hudby prostřednictvím zpěvu. Je to opravdu velká zábava a naši zákazníci to budou milovat.

Nová služba Apple Music Sing by měla být spuštěna během měsíce prosince a bude dostupná na všech kompatibilních Apple telefonech. Ten, kdo bude chtít tuto službu využívat na Apple TV, bude muset mít nejnovější Apple TV 4K, který byl uveden tento rok.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat