TCL si neuhlídalo mobilní novinku 40 R

TCL si neuhlídalo mobilní novinku 40 R
2022-10-08T15:00:30+02:00
• 8. 10. 2022

Zdroj: TCL

Levného 5G zástupce by zanedlouho měla přinést společnost TCL, která si před širokou veřejností nedokázala uhlídat model s označením 40 R. Venku jsou jak první fotografie zařízení, tak i převážná většina hlavních specifikací. Ke všemu chce čínský výrobce také nastavit přívětivou prodejní cenu, což se zajisté podepíše nejen u celkového výkonu.

Dobré vykročení

Telefon v čele údajně nabídne 6,6palcový panel s HD+ rozlišením a 90Hz obnovovací frekvencí. Výřez typu „Waterdrop“ obsadí obyčejná 8megapixelová kamerka. Uvnitř konstrukce o tloušťce 8,99 mm se ukáže čipová sada Dimensity 700 od MediaTeku, k němuž napojí 4GB operační paměť RAM nebo dvě možnosti interního úložiště (64/128 GB). V obou případech platí podpora paměťových microSD karet.

TCL 40 R 2 600x763x TCL 40 R 1 600x791x

Zdroj: Gizmochina

Vzadu nelze přehlédnout tři objektivy fotoaparátu (50 + 2 + 2 MPx) a speciální povrchovou úpravu. Ta má mimochodem zajistit bezpečnější uchopení. Nesmíme vynechat ani boční snímač otisků prstů, 5 000mAh článek baterie či předinstalovaný operační systém Android 12.

Ještě nekompletní seznam uzavírá vstup pro USB-C kabel, funkce Bluetooth 5.1 a minimálně dvě barevné verze (černá, fialová). Závěrem lze dodat, že čínský výrobce může vše upřesnit už v dalších týdnech.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat