Vodafone prodlužuje dostupnost tarifu za 297 Kč aktualizováno

Vodafone prodlužuje dostupnost tarifu za 297 Kč [aktualizováno]
2022-12-05T13:30:43+02:00
• 5. 12. 2022

Zdroj: Vodafone

6

Aktualizováno 5. 12.

Mobilní operátor Vodafone nás dnes informoval, že opět prodlužuje dostupnost tohoto tarifu. Tentokrát bude k dispozici do 31. 12. 2022. Je samozřejmě možné, že následně dojde k opětovnému prodloužení.

Aktualizováno 27. 10.

Tarif v tomto roce hodně láká na speciální tarif za 297 Kč. Po jarní akci ho znovu uvedl na konci léta, přičemž došlo k prodloužení dostupnosti do konce října. Společnost nás informovala, že jej znovu prodlužuje, tentokrát do konce listopadu. Opět je dostupný jen v e-shopu na stránkách operátora. Za tuto cenu se nabízí neomezené volání, SMS a FUP limit ve výši 1,5 GB, přičemž je bez závazku.

Původní článek 10. 8.

Včera jsme vás informovali o limitované nabídce datového tarifu od Vodafone, ale jak se ukazuje, operátor obnovil ještě jednu nabídku, která bude dostupná také po omezenou dobu. Tentokrát se jedná o tarif s cenou 297 Kč měsíčně.

Pod 300 Kč

Tento tarif nabízel již minimálně jednou, ale opět ho vypouští do internetového obchodu, kde bude dostupný do 31. srpna tohoto roku. Jeho cena je 297 Kč měsíčně, za což získáte neomezené volání do všech sítí, což se týká i SMS zpráv. Tarif má v sobě také 1,5 GB FUP limitu. Díky tomu se hodí pro lidi, kteří chtějí hodně telefonovat a sem tam si něco prohlédnout na internetu.

Tento tarif je určen pro nové zákazníky a majitele předplacených karet. Pokud již máte nějaký tarif, nemůžete na něj přejít. Nabídka není určena pro právnické osoby, pro firemní zákazníky s rámcovou smlouvou, ani pro zákazníky Vodafone OneNet.

badges 797x489x

Zdroj: Vodafone

Tarif jako takový je bez závazku a lze ho využívat v rámci EU bez jakéhokoliv omezení. Najdete ho ale jen na stránkách operátora, nikde jinde.

Operátor uvádí

  • V ceně Tarifu dle této nabídky není volání do zahraničí ani další doplňkové služby. Účtování služeb poskytovaných nad rámec Tarifu se řídí platným Ceníkem služeb.
  • Volné jednotky neomezeného volání nelze použít k volání na domácí i zahraniční speciální čísla, která jsou účtována zvláštní sazbou.
  • Tarif může být aktivován kdykoli v průběhu zúčtovacího období. K prvnímu dni zúčtovacího období dochází k obnovení platnosti Tarifu, tzn. k obnovení počtu volných jednotek balíčků.
  • Paušální platba za Tarif je zaúčtována okamžitě po jeho aktivaci/změně (první den zúčtovacího období) s tím, že v případě jeho aktivace v průběhu zúčtovacího období bude naúčtována poměrná paušální částka.
  • Zákazník o zvýhodnění nenávratně přichází v případě, pokud dojde k ukončení poskytování služeb na příslušné SIM kartě (telefonním čísle) nebo dojde na příslušném telefonním čísle k omezení či přerušení služeb (např. z důvodu prodlení s úhradou Vyúčtování). Zákazník dále o zvýhodnění nenávratně přichází v případě deaktivace pořízeného tarifu (např. i při změně tarifu na jiný).

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Petr Petřík

7. 12. 2022, 13:50

Hlavně od nich nekupujte tel.pokud jste mimo jejich prodejny jako já.kdy jsem od nich koupil tel a přišel mi poštou,a pak se posral,není možnosti než jet 50 km aby mi ho nechaly spravit,dalších 50 km +tam i spět,a měsíc jste bez tel.nasraly mě fest

Jiří Částka

6. 12. 2022, 8:46

Raki Lahev Mám teď T-Mobile… nabídka se od té doby trochu změnila, podražila, ale přidali data, takže je to pro někoho i lehce výhodnější, než před tím.

František Martinů

1. 11. 2022, 21:37

Manželka v srpnu přešla z předplacené karty VF na tento tarif, docela komplikovaně, na infolince nejdřív že slečna neví o co jde.. Pak faktury na 2500 Kč… Až nyní se to vyřešilo, poslali dobropis a už účtují jen 297 Kč. Ale nemá v ruce ani v muj VF smlouvu..

Tomáš Kohout

28. 10. 2022, 0:13

Je na čase, aby VF tento „skrytý“ tarif zařadil do standardní nabídky.

Jiri_27 prosím tě u jakýho jsi teď operátora? Protože 150+150 a 4GB dat + dále data s omezenou rychlostí (a s možným dokupem dalších „rychlých. To je za 3 stovky slušný 😉

Od Vodafonu jsem nedávno po 20 letech odešel, protože nebyl schopný mi dát ani přibližně konkurenceschopnou nabídku (případně to podmiňoval objednávkou dalších služeb, které nepotřebuji, resp. ani zde nenabídl dostatečně výhodné podmínky, abych o přesunu některých služeb k Vodafone přemýšlel) … a koukám, že to stále trvá. Aktuálně mám za 279Kč 150+150 a 4GB dat + dále data s omezenou rychlostí (a s možným dokupem dalších „rychlých“ dat výrazně levněji, než u Vodafone), což je pro mě výhodnější než toto, protože víc stejně neprovolám a spíš jedu v datech. Bída je to.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat