Instagram začne testovat novou funkci, která umožní sdílet příspěvky jiných uživatelů

Instagram začne testovat novou funkci, která umožní sdílet příspěvky jiných uživatelů
2022-09-11T09:35:41+02:00
• 11. 9. 2022

Zdroj: Dotekománie

Společnost Meta, která je vlastníkem služeb Facebook, WhatsApp a Instagram se chystá testovat novou funkci. Ta by měla přijít právě do Instagramu a měla by umožnit sdílet příspěvky jiných uživatelů.

Instagram možná brzy umožní sdílet obsah jiných uživatelů

Nová funkce by se měla dostat prozatím mezi vybraný okruh uživatelů, mezi kterými proběhne testování. Zkoumáme možnost znovu sdílet příspěvky ve Feedu – podobně jako to funguje ve Stories – aby lidé mohli sdílet to, co je zaujalo, a původní tvůrci tak budou oceněni za svou práci,“ sdělil mluvčí společnosti Meta. Novou funkci plánujeme brzy otestovat s malým počtem lidí.

FcEGNbhWAAIepny 783x1024x

Zdroj: Twitter

Novinky si na Instagramu všiml expert na sociální média – Matt Navarra, který své zjištění sdílel na svém twitterovém účtu. Podle snímku, který sdílel na spodní liště přibyla nová karta odkazující do sekce sdílení. Zde se pravděpodobně budou objevovat příspěvky, které byly sdíleny.

Je dobré říci, že v současné době neexistuje žádný nativní způsob, jak v aplikaci sdílet příspěvek někoho jiného. Pokud tak chceme učinit, musíme k tomu využit aplikací třetí strany. Jak to tak vypadá Instagram na možnosti sdílet příspěvky pracuje již delší dobu, první informace se objevily již v květnu letošního roku, kdy Alessandro Paluzzi sdílel na svém twitterovém účtu snímek, kde se nabídka sdílení objevila.

Zdroje: techcrunch.com, twitter.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat