Honor dokončuje základní novinku X6

Honor dokončuje základní novinku X6
2022-09-20T11:30:36+02:00
• 20. 9. 2022

Zdroj: Honor

O dalšího zástupce s nálepkou cenově dostupného zařízení se postarala čínská společnost Honor, která by každým dnem měla oficiálně oznámit model s označením X6. Na veřejnost dokonce unikl první snímek telefonu a doplňují ho výbavové prvky od neznámého zdroje ze zahraničí. Ovšem o existenci nemůže být pochyb, protože výrobce přes Facebook potvrdil jeho brzké uvedení.

Stále dokola

Aktuální zprávy nenaznačují nějaké razantní změny a pravděpodobně se přírůstek opět ztratí v davu. V přední části lze vyhlížet 6,5palcový LCD displej s HD+ rozlišením či 60Hz obnovovací frekvencí. Výřez ve tvaru padající kapky vody obsadí jen základní 5megapixelová selfie kamerka. Vnitřní šasi vyplní neupřesněný procesor od firmy MediaTek osazený osmi jádry, 4GB operační paměť RAM vedle 128GB uživatelského úložiště.

Honor X6 2 1200x2014x

Zdroj: GSMArena

Baterie o velikosti 5 000 mAh nabídne nezajímavé 10W nabíjení. Dále zadní strana měla získala přisvětlovací LED blesk a tři objektivy fotoaparátu (50 + 2 + 2 MPx). Výbava ještě počítá s podporou až 1TB paměťových microSD karet, platformou Magic UI 6.1 nad operačním systémem Android 12 nebo trojicí barevných variant (bílá, černá, modrá). Očekávaná cenovka po přepočtu 3 234 Kč zatím celkem odpovídá odhaleným specifikacím.

Honor X6 1 1080x854x

Zdroj: FB stránka HNTW

Zdroje: gsmarena.com, gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat