Realme Buds Q2s překvapí výdrží a kvalitou zvuku

Realme Buds Q2s překvapí výdrží a kvalitou zvuku
2022-03-04T13:30:34+02:00
• 4. 3. 2022

Zdroj: Realme

Po necelém roce přichází nástupce poslední generace sluchátek v rámci série Buds Q od čínské společnosti Realme. Oproti předchůdci je připravena pořádná dávka vylepšených funkcí, přitom prodejní cenovka stále zůstává na velmi přijatelné hranici. Dnešní přírůstek s názvem Buds Q2s by se měl do oficiálního prodeje dostávat postupně v nejbližších dnech.

Smysluplné novinky

Každé sluchátko dostalo 10mm měnič Bass Boost se speciální membránou pro obzvlášť kvalitní basy a 40mAh baterii zaručující výdrž maximálně 7 hodin. Konstrukce má certifikaci IPX4, která tedy odolá jen stříkající vodě. Z pohledu technologií je připraveno ENC (potlačení šumu) s umělou inteligencí, Dolby Atmos, známé audio kodeky AAC a SBC. Herní režim přináší nízké zpoždění zvuku (88 ms).

G2S 2 2280x1536x G2S 3 2280x1424x

Zdroj: Realme

Kompletní komunikaci zajišťuje funkce Bluetooth 5.2. Nesmíme zapomenout ani na možnost vyvolání hlasového asistenta nebo vzdálené ovládání přes dotykové plošky. Dodávané pouzdro s průhledným krytem a USB-C portem vyplňuje 480mAh článek baterie, který podporuje rychlé nabíjení. Za pouhých 10 minut přidáte další 3 hodiny poslechu. Veškerá přizpůsobení probíhá přes dostupnou aplikaci Realme Link.

Prodejci zanedlouho začnou nabízet tři barevné verze (bílá, černá, zelená) a v zahraničí po přepočtu je pořídíte za lákavých cca 734 Kč.

G2S 4 2280x1100x

G2S 5 2280x1480x

Zdroj: Realme

Zdroje: realme.com, fonearena.com, gsmarena.com, gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat