Vodafone nabízí novou edici Předplacené karty 30

Vodafone nabízí novou edici Předplacené karty 30
2022-01-08T15:00:30+02:00
• 8. 1. 2022

Zdroj: Vodafone

1

V poslední době se objevují nejrůznější nabídky od mobilních operátorů, i těch virtuálních, přičemž se zaměřují spíše na nižší ceny a omezenými daty. Například Kaktus představil předplacenku Neřešto, kde je k dispozici 6 GB, neomezené sociální sítě a minuty a SMS zdarma za 300 Kč. Dále je zde novinka SIMPLE, kde nejnižší tarif přijde na 399 Kč, za což dostanete neomezené volání a 2 GB dat. Ještě do konce ledna je například možné využít nabídku od T-Mobile za 300 Kč, kde je neomezené volání a SMS společně s 1 GB.

Předplacená karta 30

Vodafone uvedl Předplacenou kartu 30 v roce 2019, přičemž jsme se dočkali upravené varianty nazvané „Předplacená karta 30 – edice Sdílej“. Ta obsahuje počáteční kredit ve výši 50 Kč, přičemž platí na 45 dnů. První měsíc je součástí balíček FIX, který obsahuje neomezené volání v síti a 500 MB dat. Po vypršení této doby se pak automaticky účtuje tento balíček za cenu 139 Kč.

Na prvních 6 měsíců je zdarma také Social Pass, což vám umožní využívat sociální sítě bez dopadu na data. Lze tak používat Facebook, Instagram, Pinterest, Snapchat a Twitter. Zde je ale podmínka, že klient musí mít aktivní nějaký datový balíček, jinak se Social Pass zruší. Součástí je také Chat Pass, kde jsou stejné podmínky. U tohoto balíčku jde používat Messenger, WhatsApp, Skype, Telegram, Viber a Vodafone Message. Obě služby se po 6 měsících automaticky prodlužují a jejich cena je 99 Kč za každou.

paygo30 titulka 750x636x

Zdroj: Vodafone

„Předplacená karta 30 – edice Sdílej“ je k dispozici jen pro nové zákazníky a její doporučená cena je 200 Kč. Sice popis novinky tak trochu naznačuje, že se jedná o nějakou výhodnější nabídku, ale jde spíše o promo akci pro původní Předplacenou kartu 30, jelikož na jakékoliv balíčky zde není sleva. Pokud byste vše nechali automaticky prodlužovat, tak po 6 měsících již budete platit 337 Kč měsíčně za neomezené volání, 500 MB FUP, neomezené vybrané sociální sítě a komunikační platformy.

Zdroje: vodafone.cz, twitter.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Tomáš Klečka

9. 1. 2022, 14:19

To má být reakce na kaktus ? Ještě dotěd se dá sehnat karta po bazarech kaktus 6gb + neomezené socialni sitě s využivanim dobiječek cca 100kč/měsic (od aktivace 1 rok platnost bonusohoveho kreditu při dobiti postupně 2400kč při dobiječkach,neni pak co řesit skoroi 2roky cca),což je o dost výhodne oproti této nabídce

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat