Mallpay se integruje do Qerko, umožní zaplatit za předvánoční pivo až doma do 14 dnů

Mallpay se integruje do Qerko, umožní zaplatit za předvánoční pivo až doma do 14 dnů
2021-12-16T06:30:04+02:00
• 16. 12. 2021

Zdroj: Mallpay

Mallpay je e-commerce projekt provozovaný společnostmi Mall.cz a ČSOB. Jeho záměrem je vytvořit komplexní ekosystém služeb spojených s internetovými platbami. Nyní spouští Mallpay další novinku a tou je integrace platební metody do aplikace Querko a možnost odložit platbu za útratu až o 14 dní.

MallPay se propojuje s aplikací Querko

S aplikací Querko lze platit ve více než 700 podnicích po celé republice. Útratu je nově možné zaplatit až po 14 dnech. Tímto se stává Mallpay, co do počtu partnerů, největším poskytovatelem služby kup teď – zaplať později – BNPL. Zároveň jako první v Česku následuje světový trend. Služba BNPL se ve světě v oblasti gastronomie stává standardem a jednou z devize je to, že tato služba s sebou přináší nové zákazníky.

Querko 1920x1280x

Zdroj: Mallpay

“Česká gastronomie nyní potřebuje silné impulsy. Jednou z důležitých součástí naší mise je přivádět nové hosty a dělat z nich pravidelné zákazníky,” uvádí Lukáš Kovač, spoluzakladatel a CEO Qerka. “Větší rozmanitost a svoboda v placení tomu může pomoci. A BNPL jako fenomén nastupující generace má v gastronomii rozhodně své místo.”

“Placení útraty pomocí Mallpay najde uplatnění jak v barech, kde si jednou za čas chceme pořádně užít, tak při spojení pravidelných plateb za meníčkové obědy do jedné. Zároveň leckoho zachráníme v případě, kdy vyrazí do restaurace bez peněz v očekávání, že ho protistrana pozve. A smysl má pochopitelně i v současné situaci, kdy to je jedna z nejnebezpečnějších cest, jak platit,” uvádí Adam Kolesa, CEO Mallpay.

Mallpay Qerko integrace 4500x3000x

Zdroj: Mallpay

Integrací platební metody Mallpay do aplikace Querko se zároveň zvýšil počet míst, kde je možné jednoduše a bezpečně platit pomocí odložené platby. S Mallpay je nyní možné využít u více než 9 000 e-shopů a služeb a v Česku se tak stává BNPL službou s největším množstvím partnerů.

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat