iPhone SE 3 dorazí už za pár měsíců

iPhone SE 3 dorazí už za pár měsíců
2021-12-03T13:30:41+02:00
• 3. 12. 2021

Zdroj: Dotekomanie.cz

Apple letos představil hned několik nových iPhonů, včetně vlajkových modelů. Nabídka je už teď natolik široká, že sami v redakci máme někdy problém vybrat ten správný iPhone. Ačkoliv je katalog produktů nabitý, přesto si klademe otázku, kdy a zda vůbec spatří světlo světa iPhone SE 3. 

iPhone SE 3

Analytici sepsali novou zprávu a naznačují, že by iPhone SE 3 mohl dorazit někdy během prvního čtvrtletí příštího roku. Očekávejme tedy mezi lednem a březnem, pravděpodobně se budeme točit spíše kolem konce kvartálu. Dávalo by to smysl, vzhledem k tomu, že iPhone SE debutoval v dubnu minulého roku. Apple by si tak zachoval dvouletou mezeru. 

iPhone SE 3

Zdroj: Dotekomanie.cz

Řada zdrojů zmiňuje podporu 5G sítí. Přestože designových změn bude pramálo, telefon by měl dostat nejnovější procesor A15, který pohání současnou řadu iPhone 13. Třetí generace SE nabídne stejný 4,7palcový displej jako současný model, přičemž bude i nadále použit LCD panel. Kromě A15 procesoru zajišťující vysoký výkon, k dispozici bude 3GB RAM. Základní model pojme 64 GB vnitřního úložiště. iPhone SE 3 by mohl být navíc prvním SE modelem, který dorazí s duálním fotoaparátem. 

Zdroje: techradar.com, gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat