Lenovo oficiálně přináší 5G tablet Tab6

Lenovo oficiálně přináší 5G tablet Tab6
2021-10-15T16:41:03+02:00
• 16. 10. 2021

Zdroj: Gizmochina.com

Společnost Lenovo v oficiální podobě uvádí nový tablet s názvem Tab6, který bude patřit mezi lépe vybavené zástupce ve střední třídě. Zařízení si vysloužilo lehce nadprůměrnou výbavu, kde byste marně hledali nějaké kompromisy. Ačkoliv prodejní cenu prozatím neznáme, tak čínský výrobce počítá se spuštěním prodeje už od pátku 22. října.

Neztratí se v davu

Jeho přední část zabírá 10,3palcový TFT displej s rozlišením 1 920 x 1 200 pixelů a 8megapixelová kamerka určená spíše pro videohovory. Výkonnostní stránku zastupuje osmijádrový procesor Snapdragon 690 doplněný o grafický čip Adreno 619L nebo 5G modem Snapdragon X51. Následuje operační paměť RAM o velikosti 4 GB vedle 64GB interního úložiště podporující až 1TB paměťové microSD karty.

Lenovo Tab6 2 1280x853x

Zdroj: Gizmochina.com

Do zad byl nasazen jeden 8megapixelový fotoaparát s přisvětlovací LED diodou a 7 500mAh článek baterie. Celá konstrukce dokonce vyniká zvýšenou odolností, což dokládají dvěma certifikacemi (IPX3, IP5X). V samotném základu běží operační systém Android v předinstalované 11. verzi. Výbavu podtrhuje USB-C port, slot pro SIM typu nano, funkce Bluetooth 5.1 či Wi-Fi 802.11 se standardy a/b/g/n/ac. Případné zájemce v obchodech čekají dvě barevné verze (bílá, modrá).

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Julinek

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat