Honor H30 Max a dvě další novinky střední třídy pravděpodobně již brzy

Honor H30 Max a dvě další novinky střední třídy pravděpodobně již brzy
2021-10-19T13:30:43+02:00
• 19. 10. 2021

Zdroj: Gizmochina.com

Společnost Honor, která je známá produkcí cenově dostupných telefonů s Androidem, pravděpodobně již brzy rozšíří své portfolio produktů o tři novinky střední třídy. Měly by to být telefony Honor H30 Max, Honor H30i a dalšího modelu řady Play 5  – Honor Play 5 Vitality Edition.

Honor pravděpodobně brzy představí tři nové smartphony

Na čínské síti Weibo se objevily tři nové úniky, které odhalují uvedení nových přírůstků. Kromě modelových názvů se objevilo pár kusých informací o o tom, co by měly nové telefony přinést. Model Honor H30 Max, podle již dříve uveřejněných informací, bude pravděpodobně vybaven 7palcovým displejem, procesorem Dimensity 1100 a baterií s kapacitou 6 000 mAh a podporou rychlého nabíjení. Honor H30 Max by tak měl nahradit původně avizovaný Honor H20 Max.

Screenshot 56 1381x658x

Honor Play 5 série; Zdroj: Honor

Kromě výše uvedených specifikací by měl model H30 Max přijít s trojitým fotoaparátem. Hlavní senzor by mohl mít rozlišení 64 MPx a doplnit by ho měly dva 2MPx senzory – jeden pro pořizování snímků s hloubkou ostrosti a jeden makro senzor. Honor H30 Max by měly doplnit ještě další dva modely. Prvním je Honor H30i, který by měl přinést technické specifikace v podobě 8 GB RAM a 128, nebo 256 GB kapacity pro data. Druhým modelem by měl být Honor Play 5 Vitality, který by měl být vybaven 8 GB RAM a 128 GB interního úložiště. Všechny tři modely by měly podporovat 5G připojení. Uvedení je očekáváno v rámci nákupního festivalu Double Eleven.

Zdroje: gizmochina.com, gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat