Bang & Olufsen sluchátka a repráky s 20% slevou! sponzorovaný článek

Bang & Olufsen sluchátka a repráky s 20% slevou! [sponzorovaný článek]
2021-10-19T14:03:41+02:00
• 19. 10. 2021

Dánské špičkové audio se slevou až 20 %? Smarty má ve svém katalogu vybrané reproduktory a sluchátka, na které můžete aplikovat 20% slevu s kódem BTS20. Ale pozor, akce platí jen do 23.10.2021! Co skvělého je v nabídce tentokrát?

Bang & Olufsen Beosound Explore

V nabídce je například tento odolný reproduktor, který je nejkompaktnější, který kdy Bang & Olufsen vyrobil. V nabídce je kvalitní a voděodolná konstrukce s krytím IP67 z eloxovaného hliníku, praktické poutko s karabinou, překvapivě silný 360°zvuk, výdrž přehrávání až 27 h a nový Bluetooth 5.2.

Bang & Olufsen Bang & Olufsen

Díky své kompaktní konstrukci je možné s reproduktorem bezstarostně cestovat do přírody či na jiná venkovní místa. Tahle konstrukce je totiž vymyšlená tak, aby poskytovala co nepohodlnější používání. Oválná konstrukce z eloxovaného hliníku díky žebrování lépe odolává nechtěným pádům. Pogumovaná základna poskytuje stabilitu na každém typu povrchů a praktické poutko s integrovanou karabinou je zase perfektní k přichycení na batoh, strom, stan a cokoliv jiného.

Cena reproduktoru je 3 990 Kč. Při aplikaci kódu BTS20 zaplatíte 3 192 Kč. Produkt najdete ZDE

Bang & Olufsen Beoplay Portal Navy

Potrpíte si na luxus během hraní her? Co takhle mít luxusní herní sluchátka s kvalitním zvukem Dolby Atmos, ANC, připojením k počítači / mobilu i Xboxu skrze Bluetooth 5.1, nebo 24hodinovou výdrží na jedno nabití (při aktivním ANC)?

Dánský Bang & Olufsen skutečně stvořil multifunkční sluchátka, která můžete používat přes den v zaměstnání a po večerech na bitevních polích. Samozřejmě za přítomnosti nejmodernějších funkcí a nástrojů k hraní i poslechu, mezi něž se blikající RGB světýlka rozhodně nepočítají.

Bang & Olufsen Bang & Olufsen

Sluchátka jsou stvořena z prémiových materiálů, jakými je broušený hliník, měkoučká jehněčí kůže a textilie z bambusových vláken. Vaše uši obejme na dlouhé hodiny jemnost, a to až na 24 hodin. Portal jsou stvořena pro hraní, poslech hudby i třeba pracovní hovory. Svůj herní zážitek si pak můžete doladit v mobilní aplikaci, kde naleznete ekvalizér, možnost nastavení sluchátek dle herního žánru, případně ovládání připojení k zařízením.

Cena sluchátek je 10 490 Kč. Při aplikaci kódu BTS20 zaplatíte 8 392 Kč. Produkt najdete ZDE

Bang & Olufsen Beolit 20

Je libo nádherný bezdrátový reproduktor s vyladěným 360° zvukem? Pak sáhněte po Beolit 20, který, kromě vyladěného zvuku, nabízí luxusní dílenské zpracování z prémiových materiálů, Qi bezdrátové nabíjení s výdrž až 37 hodin při nízkých hlasitostech. Ideální k ozvučení prostorů od 10 do 50 m2. Použity byly materiály jako anodizovaný hliník, kůže nebo pevná polymerová vlákna.

Bang & Olufsen

Svou stavbou a výkonem je perfektní pro ozvučení pokojů a prostor s výměrou od 10 do 50 metrů čtverečních. Takový prostor naplní do detailu vyladěným 360°zvukem, který obstará soustava jednoho 5,5palcového nízkofrekvenčního měniče, tří 1,5“palcových měničů a dvou 4palcových pasivních zářičů obstarávajících basové linky. Výsledek je plný a plastický zvuk, ať už budete stát kdekoliv. Nechybí ani možnost stereo párování s ostatními Beolit 20 a Beolit 17 reproduktory pro maximální ozvučení.

Cena reproduktoru je 10 490 Kč. Při aplikaci kódu BTS20 zaplatíte 8 392 Kč. Produkt najdete ZDE

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat