Samsung odhalil novou variantu Galaxy A21

Samsung odhalil novou variantu Galaxy A21
2021-08-30T19:30:25+02:00
• 30. 8. 2021

Zdroj: TheVerge.com

Společnost Samsung sice zařadila mobilní novinku do modelové řady Galaxy A21, ale v přímém srovnání nemají tyto telefony mezi sebou téměř nic společného. Spíše než o vylepšeného zástupce, jde o velmi odlehčenou verzi, kterou by leda mohl doprovázet přívlastek Lite. Jihokorejský výrobce naštěstí bude zařízení dodávat pouze na vybrané trhy.

Nečekejte zázraky

Od přírůstku s přesným názvem Galaxy A21 Simple SCV49 můžete očekávat 5,8palcový TFT LCD displej dosahující na HD+ rozlišení nebo 60Hz obnovovací frekvenci. Dále jej doplňuje obyčejná 5megapixelová selfie kamerka ve „Waterdrop“ výřezu. Vnitřní hardwarovou sestavu tvoří osmijádrový čip Exynos 7884B z vlastní dílny, 3GB operační paměť RAM a 64GB interní úložiště včetně možnosti jejího rozšíření paměťovou microSD kartou.

Samsung Galaxy A21 Simple SCV49 652x324x

Zdroj: Gizmochina.com

V zadní části nejdete jen jeden 13megapixelový objektiv vedle přisvětlovací LED diody. Navíc chybějící snímač otisků prstů supluje alespoň funkce odemykání obličejem. Za největší zajímavost lze označit zvýšenou odolnost díky získané certifikaci IP68. Softwarovou výbavu zastupuje operační systém Android 11. Mezi zbývající prvky patří 3 600mAh baterie s 10W nabíjením či 3,5mm sluchátkový jack. Nakonec první kusy budou k prodeji v Japonsku za cenu v přepočtu 4 332 Kč.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat