Realme Narzo 50A překvapí designem

Realme Narzo 50A překvapí designem
2021-08-30T18:00:57+02:00
• 30. 8. 2021

Zdroj: Realmecentral.com

Jen pár měsíců od uvedení Narzo 30A je na cestě přímý nástupce s názvem Narzo 50A. Společnost Realme nedokázala uhlídat skutečnou podobu zařízení včetně klíčových specifikací. Telefon si bude chtít udržet svoji pozici v nižším segmentu trhu, a proto lze uvnitř očekávat minimum vylepšení. Největší proměnou spíše projde designové zpracování u zadní části.

Levný elegán

Do přední části plánují nasadit 6,5palcový displej dosahující na základní HD+ rozlišení. Milovníky selfie fotografování má vpředu čekat 8megapixelová kamerka. Vnitřní šasi vyplní osmijádrový čip Helio G85 od MediaTeku, zatímco ostatní prvky jako paměť RAM či úložiště nejsou zatím upřesněny. Článek baterie o velikosti 6 000 mAh potěší přidanou technologií rychlého 18W nabíjení.

Narzo 50A 3516x3200x

Zdroj: Gizmochina.com

Neobvykle prostorný modul vzadu vyhrazený nejen pro fotoaparáty obsadí celkem tři objektivy s hlavním 13MPx snímačem, LED blesk pro přisvětlení záznamů a také skener otisků prstů. Případní majitelé zespodu najdou vstup pro USB-C kabel, 3,5mm sluchátkový jack či mřížku jediného reproduktoru. Ke všemu předchozí generace Narzo 30A byla k dispozici u nás, takže český trh nemusí být ošizen ani v tomto případě. Nakonec nejbližší týdny s největší pravděpodobností snad přinesou další podrobnosti.

Zdroje: gsmarena.com, gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat