iOS 15 umožní kompletně deaktivovat noční režim

iOS 15 umožní kompletně deaktivovat noční režim
2021-08-19T23:28:50+02:00
• 20. 8. 2021

Zdroj: Dotekomanie.cz

Apple v rámci připravovaného systému iOS 15 pracuje na další novince, kterou dříve nepředstavil. Konkrétně uživatelé budou moci plně deaktivovat noční režim v aplikaci Fotoaparát. Přestože jste vždy mohli vypnout noční režim pro konkrétní snímek, aplikace jej znovu povolila u dalšího snímku. V systému iOS 15 budete moci nově nastavit, aby si aplikace Fotoaparát pamatovala, že byl noční režim vypnut. 

iOS 15

Noční režim je velmi užitečný způsob, jak pořizovat skvělé fotografie při slabém osvětlení, ale občas se stane, že iPhone tento režim povolí a vy dostanete fotografii, která je s povoleným nočním režimem horší. Pokud máte rádi plnou kontrolu nad nastavením fotoaparátu, iOS 15 budete mít o něco radši než současné iOS 14. 

iOS 15

Zdroj: Dotekomanie.cz

V iOS 15 pak vše nastavíte tím, že přejdete do aplikace Nastavení -> Fotoaparát > Nastavení fotoaparátu > Noční režim. Po tomto kroku bude fotoaparát ponechávat noční režim deaktivovaný, pokud jej v aplikaci deaktivujete. Noční režim samozřejmě budete moci znovu zapnout přímo v aplikaci. 

Zdroj: theverge.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat