Novinky: realme 8 5G s nejrychlejším internetem a realme C21 s nejdelší výdrží sponzorovaný článek

Novinky: realme 8 5G s nejrychlejším internetem a realme C21 s nejdelší výdrží [sponzorovaný článek]
2021-05-15T16:03:33+02:00
• 15. 5. 2021

Úspěšný výrobce mobilních telefonů realme, která se pyšní titulem nejrychleji rostoucí značky smartphonů na světě, uvádí na český trh další novinky. Aktuálně představuje realme 8 5G, nejdostupnější telefon s podporou sítí páté generace, a realme C21 s neúnavnou baterií.

Značka realme sází na kombinaci nejnovějších technologií, přitažlivý design a nízkou cenovku. Oslovovat chce hlavně mladou generaci a všechny, kteří si život bez výkonného trendy telefonu už nedokáže představit. Přesně takové jsou i dva nové modely.

Copy of DSC 2515 4875x2743x Copy of DSC 2509 5263x2961x

Telefon s podporou sítí páté generace pro všechny

Ten první, realme 8 5G, má svou hlavní devízu zahrnutou už v názvu. Byl stvořen pro bezproblémový chod v prostředí sítí páté generace, které už pomalu přicházejí i k nám. Novinka od realme se stává nejdostupnějším telefonem s podporou této technologie.

O dostatečný výkon se stará procesor Dimensity 700 5G se 4GB nebo 8GB operační pamětí, telefon nabízí úložiště o velikosti úctyhodných 128 GB a podporou až 1TB paměťových karet. Vzhledem k tomu, že značka míří hlavně na mladé, kteří konzumují tuny vizuálního materiálu, dali si v realme záležet na displeji. Ten má rozměry 6,5 palce, FullHD+ rozlišení a potěšující 90Hz obnovovací frekvenci.

Fotoaparát, který nezklame

Jak důležité jsou pro mladé uživatele kvalitní fotky, v realme dobře vědí.  realme 8 5G má proto sestavu tří objektivů: primární 48Mpx objektiv, portértní čočku od B&W a 4cm makro objektiv. K tomu přidává kvalitní noční mód s pěti filtry, díky nimž budou mít i snímky pořízené pod rouškou tmy excelentní kvalitu. Přední objektiv nabízí 16 Mpx a portrétní módy včetně „beauty módu“, který rozezná různé druhy pleti a snímky tak působí přirozeněji. 

Chytrá úspora baterie

Realme ani v případě nových modelů nezapomnělo na silné baterie s rychlým nabíjením. Novinka realme 8 5G se pyšní článkem o kapacitě 5000 mAh, který vydrží až 31 hodin volání nebo 22 dní v pohotovostním režimu. Velkým plusem je podpora chytré úspory baterie. Ta sama od sebe vyhodnocuje využívání baterie a přepíná z 5G sítě na 4G, čímž dokáže uspořit o 30 % baterie víc než běžné 5G telefony.

Stejnou kapacitu baterie má také model nižší střední třídy realme C21, který značka také představila. Spolehlivost má v DNA, nenechá vás na holičkách v práci ani na cestách. Výrobce uvádí délku pohotovostního režimu až 47 dní! Model realme C21 ale přináší i kvalitní displej a k zahození není ani hlavní 13 Mpx fotoaparát. Ten nabízí třeba funkci PDAF pro rychlejší a přesnější zaostření.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat