Lenovo Yoga Pad Pro přichází s 13palcovým displejem

Lenovo Yoga Pad Pro přichází s 13palcovým displejem
2021-05-30T18:00:08+02:00
• 30. 5. 2021

Zdroj: FoneArena

Lenovo představilo novinku v podobě Yoga Pad Pro. Jak již název napovídá, jedná se o nejnovější tablet čínské společnosti. Je vybaven 13palcovým LTPS LCD displejem s rozlišením 2K, 60Hz obnovovací frekvencí, 100% barevným gamutem sRGB, HDR10 a Dolby Vision. 

Lenovo Yoga Pad Pro

Srdcem tohoto tabletu je procesor Snapdragon 870. O dočasně spuštěné aplikace a dokumenty se pak stará operační paměť s kapacitou 8 GB. Jedná se ale pouze o Wi-Fi variantu, na mobilní data tak můžete zapomenout. Tablet nabízí čtyři režimy používání – režim vestoje, naklápění, ležící a visací. Můžete jej tedy použít pro různé scénáře, jako jsou hry, čtení a malování. 

Lenovo Yoga Pad Pro

Zdroj: FoneArena

Tablet má také boční úchop a na zadní straně konzolu z nerezové oceli, která jej umožňuje zavěsit nebo postavit bez nutnosti použití jakéhokoli příslušenství. Na zadní straně byl použit materiál Alcantara, který nabízí hladký povrch. Má čtyři reproduktory od JBL (2x 2,5 W a 2x 2 W) a podporuje Dolby Atmos. K dispozici je plně vybavený port USB-C 3.1, a dokonce i port micro HDMI, takže jej můžete připojit k notebookům, televizorům a dalším.

Lenovo Yoga Pad Pro

Zdroj: FoneArena

Přední strana je vybaveno 8Mpx fotoaparátem spolu s ToF snímačem pro rozpoznávání tváře. Uvnitř se pak nachází velká 10 200mAh baterie podporující rychlé nabíjení Quick Charge 4.0. Pro soukromá data je připraveno vnitřní 256GB úložiště s možností rozšíření až o dalších 256 GB díky microSD slotu. K dispozici je 3,5mm jack konektor, Bluetooth 5.2 nebo Android 11 se ZU1 12.5.

Lenovo Yoga Pad Pro

Zdroj: FoneArena

Wi-Fi varianta stojí zhruba 11 000 Kč bez DPH a už nyní lze zakoupit v Číně. Není ale jasné, kdy společnost představí mobilní verzi. V prodeji je také stylus Precision Pen 2 s 4 096 úrovněmi citlivosti tlaku.

Zdroj: fonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat