AirPods 3 a Apple Pencil 3 klepou na dveře

AirPods 3 a Apple Pencil 3 klepou na dveře
2021-04-28T20:50:23+02:00
• 29. 4. 2021

Zdroj: MacRumors

Poslední zprávy informují o tom, že bychom se již brzy měli dočkat nových bezdrátových sluchátek AirPods 3 a Apple Pencil 3. Údajně byl původní záměr Applu představit nové příslušenství už na první jarní konferenci Spring Loaded, která proběhla 20. dubna letošního roku. To se ale nestalo, přičemž byl kladen důraz na iMacy, AirTag a iPady Pro s M1. 

AirPods 3 a Apple Pencil 3

Co by mohla nová Apple Pencil 3 nabídnout je velmi nejasné. Lze předpokládat lepší odezvu při psaní a kreslení či nové funkce. Dále by stylus měl vydržet déle na jedno nabití. Naopak o AirPods 3 toho víme už poměrně dost. 

AirPods 3

Zdroj: GSMArena

Jak můžete na přiloženým snímku vidět, AirPods třetí generace dorazí s kratšími nožičkami, stejně jako nabízí AirPods Pro. Pochopitelně se dočkáme také menšího dobíjecího pouzdra. Ačkoliv se AirPods 3 budou inspirovat u modelu Pro, rozhodně neočekávejme všechny funkce, které Pro nabízí. Například zapomeňme na aktivní potlačení hluku, naopak bude k dispozici Spatial Audio nebo funkce pro vyrovnávání tlaku. 

AirPods 3

Zdroj: GSMArena

Kdy tedy budou produkty představeny, když ne na první jarní konferenci? Tužka by mohla dorazit společně s dalšími iPady, které by také měly být brzy představeny. AirPods 3 v následujících měsících.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat