Honor láká na uvedení Band 6 pro globální trh

Honor láká na uvedení Band 6 pro globální trh
2021-03-24T13:30:02+02:00
• 24. 3. 2021

Zdroj: Gizmochina.com

V listopadu loňského roku Honor uvedl novou generaci svého fitness náramku Band 6, jednalo se však pouze o premiéru v rámci domovské Číny. Poté byl Honor Band 6 uveden také na veletrhu CES 2021, kde byla oznámena dostupnost také pro ostatní trhy, nyní Honor začíná lákat na uvedení tohoto náramku v globálním měřítku.

Honor Band 6 brzy také v ČR

Společnost Honor na svém Twitterovém účtu zveřejnila příspěvek, který láká na brzké uvedení již šesté generace oblíbeného fitness náramku s logem Something BIG Is Coming, tedy Blíží se něco VELKÉHO. Daný tweet tedy jasně značí, na co se můžeme těšit.

HONOR Band 6 Global Launch Teaser 1068x601 1068x601x

zdroj: @HONOR

Jelikož Honor Band 6 zažil již premiéru v Číně, jeho specifikace nejsou žádným tajemstvím. Těšit se můžeme na 1,47 palcový AMOLED displej s rozlišením 194 x 368 pixelů a 2,5D zahnutým sklem, tři barevné kombinace (Meteorite Black, Seagull Grey, Coral Powder) a také jediné velké ovládací tlačítko na boku náramku. O konektivitu se stará Bluetooth 5.0, na GPS se bohužel nedostalo, a stejně jako u Honor Band 5 (recenze) se můžeme těšit také například na senzor okysličení krve.

Náramek však oproti loňské generaci o něco povyrostl, konkrétně na 43 x 25,4 x 11,45 mm, váha bez řemínku se zastavila na 18 gramech a nechybí ani voděodolnost až do 5ATM.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Tomáš Kašík

Student IT, zarytý fanoušek Androidu, ale v poslední době si také velmi rozumí s Harmony OS. Ve volném čase hraje florbal a jezdí na kole.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat