Specifikace chytrých hodinek Nubia Red Magic Watch odhaleny

Specifikace chytrých hodinek Nubia Red Magic Watch odhaleny
2021-02-10T20:03:50+02:00
• 11. 2. 2021

Zdroj: androidauthority.com

Společnost Nubia je známá jako výrobce smarpthonů. Nyní se ale na obzoru rýsuje produkt v podobě chytrých hodinek. V této oblasti se tak bude jednat o debut tohoto výrobce. V databázi certifikační služby FCC se objevilo zařízení s produktovým názvem Nubia Red Magic Watch.

Red Magic Watch

Chytré hodinky Red Magic Watch získaly certifikaci pod číslem modelu SW2102. Pokud produkt získá tuto certifikaci, znamená to, že takový produkt byl řádně otestován a byl schválen jako produkt vyhovující certifikačním kritériím FCC.

redmagic watch fcc 4 1200x675 1200x675x

Zdroj: androidauthority.com

Red Magic Watch by měly přinést klasický design s kruhovým ciferníkem a s dvěma tlačítky na pravé straně. Hodinky by měly být osazeny gumovým řemínkem. Dle dokumentace by ale měla být k dispozici i luxusnější varianta s koženým řemínkem. V rámci certifikace byly hodinky v černém provedení, nicméně lze očekávat, že budou k dispozici i další barevné varianty.

Na spodní straně hodinek je osazen senzor srdečního tepu a nabíjecí zdířka s magnety pro umístění do nabíjecí kolébky. Hodinky jsou vybaveny 1,39palcovým AMOLED dotykovým displejem s rozlišením 454 x 454 pixelů.

redmagic watch fcc 2 1200x676 1200x676x

Zdroj: androidauthority.com

Do senzorového vybavení patří snímač srdečního tepu, akcelerometr, snímač okolního světla, gyroskop a geomagnetický senzor. Hodinky se s mobilní aplikací a dalšími senzory budou propojovat pomocí technologie Bluetooth 5.0 LE a budou kompatibilní se zařízeními Android 4.4 a vyšším. Hodinky budou rovněž vybaveny GPS a GLONASS technologií. Napájení zajistí baterie s kapacitou 420 mAh.

redmagic watch fcc 3 1200x676 1200x676x

Zdroj: androidauthority.com

Pro kontrolu funkcí hodinek a měřených dat bude sloužit aplikace RedMagic Sports. Hodinky budou vodotěsné, a to až do hloubky 5 atmosfér. Bude je tedy možné využívat i při plavání a podobně. Výše uvedený výčet specifikací je prozatím vše, co víme. Předpokládáme, že další podrobnosti na sebe nenechají dlouho čekat, stejně tak jako termín, kdy budou hodinky uvedeny na trh.

Zdroj: 91mobiles.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat