iQOO si neuhlídalo model Neo 5 aktualizováno

iQOO si neuhlídalo model Neo 5 [aktualizováno]
2021-02-21T18:00:52+02:00
• 21. 2. 2021

Zdroj: iQOO.com/in

Aktualizováno 21. 2.

Společnost vivo nedávno vstoupila na český trh, byť jen s několika novinkami. Firma ale plánuje rozšíření portfolia. Navíc se chystá další model pod značkou iQOO spadající pod vivo. Model Neo5 by měl spadat do vyšších tříd, přičemž by měl disponovat procesorem Snapdragon 870. Nyní se navíc dozvídáme, že baterie má mít kapacitu 4400 mAh a bude podporovat 66W nabíjení, přičemž nabíječka bude součástí balení. Zadní strana bude vybavena třemi foťáky, kde hlavní nabídne 48MPx senzor. Sekundární bude sloužit pro ultra širokoúhlé snímky a bude mít 13 MPx. Třetí 2MPx snímač bude pro dodatečné efekty.

gsmarena 002 4 640x480x

Zdroj: gsmarena.com

Původní článek 13. 2.

Poslední novinka iQOO 7 brázdí mobilním trhem jen pár týdnů a na širokou veřejnost právě uniká konečná podoba dalšího zařízení z dílny čínského výrobce. Tentokrát si našla cestu ven novinka, která do prodeje dorazí pod názvem iQOO Neo 5. První známé specifikace mu předpovídají usazení ve vyšších patrech střední třídy, ale do úspěchu může ještě promluvit doporučená cenovka.

V zajetí Qualcommu

Nadcházející přírůstek od iQOO ukrytý pod kódovým označením V2055A má získat Super AMOLED panel s FullHD+ rozlišením nebo 120Hz obnovovací frekvencí. Proděravený otvor uprostřed displeje v sobě ukryje zatím neupřesněnou selfie kamerku. Vnitřní šasi vyplní osmijádrový procesor Snapdragon 870 od Qualcommu, k němuž patří grafický čip Adreno 650 a podpora sítí 5. generace.

Dále ještě přidávají 8GB operační paměť RAM a uživatelská data pojme interní úložiště s kapacitou 128 GB. Softwarovou stránku zastoupí vlastní rozhraní Origin OS, který bude založeno na nejnovější verzi operačního systému Android 11. Přestože neznáme přesnou velikost článku baterie, tak nejeden majitel určitě ocení technologii rychlého 88W nabíjení. První předpoklady hovoří o oficiálním představení v polovině příštího měsíce. Každopádně nejbližší dny mohou přinést upřesňující informace.

iQOO Neo5 1080x1440x

Zdroj: Gizmochina.com

Zdroje: gizmochina.com, gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat