První specifikace OnePlus 9, Pro a Lite jsou venku

První specifikace OnePlus 9, Pro a Lite jsou venku
2021-02-21T16:30:59+02:00
• 21. 2. 2021

Zdroj: Petapixel.com

Před oficiálním představení mobilních novinek od společnosti OnePlus na veřejnost unikají s největší pravděpodobností klíčové specifikace trojice očekávaných modelů z řady OnePlus 9. Zatímco varianta Pro bude značku reprezentovat v nejvyšších patrech trhu, tak verze Lite zaujme místo spíše mezi cenově dostupnou konkurencí. Následující dny či týdny určitě již odhalí jejich konečnou podobu.

Navážou na úspěch

OnePlus 9 Pro vyrukuje s 6,7palcovým LTPO OLED displejem s QHD rozlišením a 120Hz obnovovací frekvencí. Uvnitř poběží čipová sada Snapdragon 888 od Qualcommu vybavená 5G modemem Snapdragon X60. Dále uživatele bude čekat operační paměť RAM o velikosti 8 GB nebo 256GB interní úložiště. Článek baterie s kapacitou 4 500 mAh podpoří technologie bezdrátového a rychlého 65W nabíjení.

V zadní části vynikne hlavní 48MPx objektiv od švédské firmy Hasselblad po boku ultraširokoúhlého 48MPx snímače. Zlatý střed zastoupí OnePlus 9, který nabídne menší 6,55palcový FullHD+ displej s 16MPx selfie kamerkou. Hardwarová část proti verzi Pro získá jen menší 128GB uživatelské úložiště. Dozadu přijde stejná baterie a minimálně hlavní 48MPx objektiv.

Odlehčená verze s přívlastkem Lite bude lákat na 6,5palcový FullHD displej s 90Hz obnovovací frekvencí. Vnitřní šasi vyplní procesor Snapdragon 690 od Qualcommu, 8GB paměť RAM či 128GB úložiště. Mezi ostatní známé prvky výbavy patří ještě 5000mAh baterie, hlavní 64MPx fotoaparát a ultraširoký 8MPx objektiv. Nakonec tiskovou konferenci můžeme očekávat během měsíce března.

Zdroje: phonearena.com, techmaniacs.gr, gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat