OnePlus Band se představí 11. ledna aktualizováno

OnePlus Band se představí 11. ledna [aktualizováno]
2021-01-09T16:30:23+02:00
• 9. 1. 2021

Zdroj: OnePlus

Aktualizováno 9. 1.

OnePlus oficiálně potvrdilo, že nový chytrý náramek se představí již 11. ledna v Indii. Následně by mělo dojít k uvedení na dalších trzích, ale zatím nebylo stanoveno datum. Firma se novinkou nějak moc netají, a to ani samotným vzhledem. Ostatně aplikace pro OnePlus Band je již nyní k dispozici v Obchodě Play.

Aktualizováno 4. 1.

Společnost OnePlus zveřejnila na své Facebook stránce oficiální obrázek potvrzující existenci chytrého náramku OnePlus Band. K představení by mělo dojít poměrně brzy. Ostatně tento budoucí produkt má už i svou stránku, na které se můžete přihlásit k odběru novinek. K představení by mělo dojít již 11. ledna.

135332869 1825981547561760 4961877277130706285 o 1200x1200x

Zdroj: OnePlus

Původní článek 31. 12.

Společnost OnePlus kromě mobilních telefonů nabízí příslušenství i v podobě sluchátek, ale zatím chyběla jakákoliv elektronika na ruku, tedy chytré hodiny. Ty by se měly ale představit v dohledné době po mnoha odkladech. Zatím ještě není zcela jasné, jestli hodinky nabídnou systém Wear OS od Googlu, či společnost půjde vlastní cestou. Nyní se ale ukazuje, že chytré hodinky nebudou jedinou novinkou. Dle posledních spekulací se chystá i chytrý náramek OnePlus Band.

OnePlus hodinky budou představeny na začátku roku [aktualizováno]

OnePlus Band jen jako nový název?

Krátce po informaci, že společnost OnePlus připravuje chytrý náramek, se objevil i údajný render. Dle dostupných informací se nebude jednat o zcela nové zařízení. OnePlus jednoduše použije Oppo Band náramek, který byl představen v červnu tohoto roku. Zřejmě verze od OnePlus bude v jiném zapouzdření, případně se nabídnout jiné náramky.

Novinka OnePlus Band by měla nabídnout AMOLED displej a několika denní výdrž na jedno nabití. Můžeme rovnou počítat se základním měřením sportovních aktivit i několika fitness módy. Náramek bude voděodolný a také nabídne možnost měření tepu, okysličení krve a zřejmě i tlaku nepočítáme, že by zvládal EKG.

EqiKqMlU0AEvVhA 1352x866x

Zdroj: Mukul Sharma @stufflistings

OnePlus Band se prvně objeví na indickém trhu, následně bude dostupný na dalších trzích. Cena by se měla pohybovat kolem 40 dolarů, tedy necelý 900 Kč. Zřejmě se tak bude jednat o konkurenta pro populární řadu Xiaomi Mi Band.

Zdroje: twitter.com, gizmochina.com, androidcentral.com, gsmarena.com, androidcentral.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat