Oppo uvedlo nové hodinky a sluchátka

Oppo uvedlo nové hodinky a sluchátka
2020-06-06T20:27:25+02:00
• 7. 6. 2020

Zdroj: GSMArena.com

Dohromady tři nositelná zařízení a jedny bezdrátová sluchátka si nachystala společnost Oppo, která se pomalu objevují v prodeji za velmi přijatelnou cenu. Zatímco sluchátka budou známa pod názvem Enco W51 TWS, tak chytré náramky nesou jméno Band, Band Fashion a Band Eva. Rozdílů mezi nimi naleznete minimum, neboť čínský výrobce u každého modelu jen pozměnil designové zpracování u dodávaného řemínku.

Oppo představilo modely Reno4 a Reno4 Pro

Pro každého něco

Chytré náramky se mohou pochlubit 1,1palcovým AMOLED displejem s rozlišením 294 x 126 pixelů, které chrání sklíčko s 2.5D zakřivením. Uvnitř je skrytá 100mAh baterie zaručující až 14denní výdrž. Uživatelé mají k dispozici 12 sportovních režimů, snímač tepové frekvence, měřič hladiny kyslíku v krvi nebo například u verze Fashion i technologii NFC pro bezkontaktní platby. Konektivita je zajištěna přes Bluetooth 5.0 mezi telefony s Androidem 6.0 a vyšší či iOS 10 a vyšší.

Oppo Band TWS 3 1768x955x Oppo Band TWS 2 2476x925x

Zdroj: GSMArena.com

Nechybí ani základní funkce jako je ovladač hudebního přehrávače, aktuální počasí, stopky, budík, upozornění na oznámení z aplikací, hovory a zprávy. K základní verzi za cenu cca 662 Kč přibalují černý nebo fialový řemínek. Varianta Fashion za cca 829 Kč je prodávána v černé či béžové barvě. Poslední provedení Eva za cca 995 Kč se nese v duchu anime seriálu Neon Genesis Evangelion.

Oppo Band TWS 5 1770x1200x Oppo Band TWS 4 1700x924x

Zdroj: GSMArena.com

Bezdrátová sluchátka Enco W51 TWS s cenovkou cca 1 660 Kč pořídíte ve třech barvách (bílá, černá, modrá). Stěžejními prvky jsou funkce aktivního potlačení okolního hluku, bezdrátové nabíjení, možnost nižší latence zvuku a zvýšená odolnost kupříkladu proti dešti. Samotná sluchátka vydrží hrát 4 hodiny či ve spojení s nabíjením pouzdrem až dlouhých 24 hodin, které následně lze dobít přes USB-C port či jakoukoliv Qi nabíječku.

Zdroje: gizmochina.com, gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat