Honor potvrzuje spolupráci s Qualcommem a dalšími

Honor potvrzuje spolupráci s Qualcommem a dalšími
2021-01-22T15:00:06+02:00
• 22. 1. 2021

Zdroj: Dotekomanie.cz

1

Honor se dal dříve považovat jen jako další kanál prodeje smartphonů a dalších zařízení společnosti Huawei. Jednalo se o úspěšnou strategii, přičemž se Honor dostal mezi mezi přední značky na trhu se smartphony. Následoval značný propad po uvalení sankcí na Huawei, což nakonec vyústilo v prodej Honoru, což se dá považovat za pokus o záchranu. Po delší době útlumu se ale Honor ozývá a zřejmě i vrací na trh.

Honor zřejmě obnovuje spolupráci s Qualcommem

Honor a spolupráce s firmami

Dnes jsme se dočkali představení novinky Honor V40, která bude známá také jako Honor View 40. Bohužel zde nejde vidět nějaký posun v případě nabídky Google služeb a aplikací, o čemž se zatím jen spekuluje. Vzhledem k tomu, že o české zastoupení jen uvádí, že smartphone byl představen pro Čínu, dá se očekávat, že globální verze přijde později a možná již s Google službami.

Honor View40 363x269x

Honor V40; Zdroj: Honor

Honor přímo v tiskové zprávě uvádí, že spolupracuje s předními dodavateli součástek. Konkrétně se jedná o firmy jako AMD, Intel, MediaTek, Micron Technology, Microsoft, Qualcomm, Samsung, SK Hynix a Sony. Více se v tiskové zprávě nepíše, ale dá se to chápat jako restartování vztahů a můžeme očekávat opět mobily například s procesory od Qualcommu.

„Velice si vážíme dlouhodobé podpory našich zákazníků a partnerů, kteří s námi byli více jak posledních sedm let. Zákazníci jsou pro nás prioritou číslo jedna, a protože se právě pouštíme do nové vzrušující kapitoly, jsme odhodlaní překonávat naše limity a vytvářet nový chytrý svět pro každého,“ uvedl George Zhao.

Jde vidět, že společnost opatrně ohlašuje návrat mezi výrobce v plné síle. Navíc je to první větší oznámení informací po delší době. Honor také zdůrazňuje, jaké má zázemí v oblasti vývoje, výzkumu, prodejní sítě a servisních center. Bohužel se nikde nezmiňuje o znovunastartování spolupráce s Googlem, což je klíčový faktor pro návrat na globální trh. Očekáváme tedy na další informace ohledně nové strategie.

Pro období 2018 až 2020 se stal HONOR jedničkou v online prodeji mobilních telefonů v Číně. I díky tomu se značka nebojí o naplnění svých ambiciózních plánů k expanzi na trhy po celém světě.

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

předávat tiskové zprávy výrobce telefonů, aby se na něj nezapomněllo hmmmm
To u Titanicu tvrdili do poslední chvíle taky že se taky nemůže potopit

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat