Xiaomi připravuje několik rebrandovaných zařízení

Xiaomi připravuje několik rebrandovaných zařízení
2020-12-07T15:00:40+02:00
• 7. 12. 2020

Zdroj: Mysmartprice.com

Certifikační instituce začínají v hojném počtu vydávat potřebná osvědčení k prodeji, a to rovnou dvěma zařízením od společnosti Xiaomi. V jednom případně dokonce půjde o model pod značkou Redmi. Telefony byly identifikovány ve veřejných databázích, jako je BIS (Bureau of Indian), NBTC z Thajska nebo nejznámější Google Play Console. Čínský výrobce zřejmě už finišuje s přípravami před oficiálním oznámením.

Téměř nic nového

Redmi 9 Power nesoucí označení lime a M2010J19SI bude postaven na základech Redmi Note 9 4G. Seznam specifikací údajně zabere FullHD+ displej, čipová sada Snapdragon 662, 4GB operační paměť RAM se 64/128GB úložištěm pro data uživatelů. Následovat mají čtyři fotoaparáty v zadní části, 6 000mAh článek baterie, operační systém Android 10 a minimálně tři barevné varianty (černá, modrá, zelená).

redmi 9 2105x1150x

Redmi Note 9 4G; Zdroj: Redmi

Lepší výchozí pozici dostane model Mi 10i skrytý pod označením gauguininpro a M2007J17I, který vzejde z Mi 10T Lite. Součástí výbavy má být opět FullHD+ rozlišením, ale se 120Hz obnovovací frekvencí. Výkon zajistí procesor Snapdragon 750G připojený ke dvěma možným konfiguracím paměti RAM (6/8 GB) a 128GB úložišti. Záda ponesou čtyři objektivy fotoaparátu v čele s 64MPx snímačem. To vše podtrhuje systém Android 10 a tři barevné verze (černá, gradientní, modrá).

Zdroje: mysmartprice.com, gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat