OnePlus zřejmě nepředstaví Nord SE aktualizováno

OnePlus zřejmě nepředstaví Nord SE [aktualizováno]
2021-03-29T19:45:40+02:00
• 29. 3. 2020

Zdroj: Gizmochina.com

1

Aktualizováno 29. 3.

Původní spekulace naznačovaly, že se v březnu dočkáme upravené verze OnePlus Nord. Novinka se měla jmenovat OnePlus Nord SE. Nejnovější spekulace ale poukazují, že tento model byl zrušen a neplánuje se jeho uvedení. Zřejmě se tak společnost soustředí na nadcházející generaci. V dohledné době by se měl představit také nástupce Nord N10.

Původní článek 13. 11.

OnePlus se v červenci pustil do nízkorozpočtového segmentu se smartphony s modelem OnePlus Nord. Společnost nedávno rozšířila řadu Nord o One Plus Nord N10 5G a N100.  Nyní zpráva od Android Central odhaluje, že v prvním čtvrtletí příštího roku by měl být představen nový zástupce levných OnePlus pod označením OnePlus Nord SE.

Nástupce původního Nord?

Redakce Android Central má zdroje přímo z první ruky, tedy od výrobce, a říká, že Nord SE bude cenově dostupným zařízením, stejně jako všechna zařízení Nord před ním. Zařízení s kódovým označením „Ebba“ by mělo dostat funkce, jako je 65W Warp Charging, jako má OnePlus 8T, baterii i kapacitě 4 500 mAh a AMOLED displej. Bohužel další specifikace, jako fotoaparát či procesor jsou prozatím zahaleny tajemstvím.

OnePlus

OnePlus Nord; Zdroj: OnePlus

Dostupné zprávy také říkají, že tato novinka bude dostupná v Indii a Evropě, v USA pak pravděpodobně nikoliv. Nord SE by měl být představen společně s OnePlus 9, který očekáváme v březnu příštího roku. Kvůli nedostatku informací tak můžeme pouze hádat, zda-li se bude jednat o nástupce prvního OnePlus Nord, nebo jen další zástupce této řady. Pozitivní však je, že zde bude AMOLED panel, a ne LCD, jako u nedávno představených Nord N10 a Nord N100.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Tomáš Kašík

Student IT, zarytý fanoušek Androidu, ale v poslední době si také velmi rozumí s Harmony OS. Ve volném čase hraje florbal a jezdí na kole.

Komentáře

René Fírek

13. 11. 2020, 20:50

Spíše dohady než informace.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat