Vivo X50e nabízí minimum kompromisů

Vivo X50e nabízí minimum kompromisů
2020-10-03T16:30:53+02:00
• 3. 10. 2020

Zdroj: Klgadgetguy.com

Společnost Vivo do produktové řady X50 zařazuje nejlevnějšího zástupce s přesným označením X50e. Kdo by očekával velké kompromisy u vnitřní výbavy, tak se rozhodně nemá čeho bát. Čínský výrobce dokáže telefonem uspokojit i náročnější uživatele a stále bude mít ambice zabodovat ve vyšším segmentu trhu. Ke všemu mobilní novinka potěší nejen podporou sítí 5. generace.

Nejlevnější mezi nejlepšími

Přední panel zabírá 6,44palcový Super AMOLED displej s FullHD+ rozlišením a pod ním snímač otisků prstů. Selfie kamerka usazená ve „Waterdrop“ výřezu má maximální rozlišení 32 megapixelů. Výkon zastává nejnovější procesor Snapdragon 765G od Qualcommu, 8GB operační paměť RAM či 128GB úložiště rozšiřitelné paměťovou microSD kartou. Článek baterie o velikosti 4 350 mAh podporuje technologii rychlého 33W nabíjení.

Vivo X50e 2 640x480x

Zdroj: GSMArena.com

Na zadní straně naleznete čtyři fotoaparáty složené z 48 + 13 + 8 + 2 MPx objektivu. Uvnitř poběží platforma FunTouch OS ve verzi 10, která odpovídá Androidu 10. Mezi ostatní důležité prvky výbavy ještě patří funkce dual-SIM, NFC pro bezkontaktní placení, 3,5mm jack pro sluchátka nebo USB-C port. Prodej odstartoval za cenu v přepočtu 11 084 Kč a k dispozici jsou dvě provedení (černé, modré).

Vivo X50e 1 900x598x

Zdroj: GSMArena.com

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat