Získejte chytrý náramek jen za 269 Kč! sponzorovaný článek

Získejte chytrý náramek jen za 269 Kč! [sponzorovaný článek]
2020-07-10T11:28:54+02:00
• 8. 7. 2020

M5 chytrý náramek přichází rovnou ve třech barevných provedeních: černá, modrá a červená. Oproti předchozí verzi se příliš neliší. Taktéž nabízí TFT displej, ten je však větší a má 0,96 palců, oproti předchozí verzi s 0,42 palci. Na náramku bude nyní možné přijímat notifikace z aplikací a z hovorů. Baterie s kapacitou 110 mAh by měla vydržet 15 dní. Samozřejmostí je měřič tepu, a sportovní funkce pro měření vaší fyzické aktivity a spánku.

M5 chytrý náramek jen za 269 Kč!

Originální M5 na českých e-shopech prozatím neseženete. U internetového obchodu TomTop bude po dobu prvního týdne jen za 269 Kč. Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost slevy je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

chytrý náramek chytrý náramek

Zařízení je opět voděodolné a oproti předchozí verzi nabízí vyšší ochranu před vodou. U M5 je přítomna certifikace IP68 s možností ponoření do hloubky až několik metrů. Jedná se o velmi kvalitní a levný chytrý fitness náramek, jenž je oblíbený po celém světě.

Originální M5 na českých e-shopech prozatím neseženete. U internetového obchodu TomTop bude po dobu prvního týdne jen za 269 Kč. Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost slevy je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

Xiaomi QCY T1C sluchátka ve slevě

TomTop nabízí bezdrátová sluchátka Xiaomi QCY T1C s Bluetooth 5.0 za skvělou cenu 404 Kč. Této ceny můžete docílit ale pouze při použití našeho speciálního odkazu. Ten najdete v článku, bez něj byste zaplatili 835 Kč. Sleva skoro 431 Kč je velice výhodná, avšak nepotrvá dlouho, čím dříve si sluchátka pořídíte, tím jistější budete, že slevu získáte, tak nemeškejte.

Xiaomi QCY T1C Xiaomi QCY T1C

Za nízkou cenu, jen 404 Kč, získáte skvělá bezdrátová sluchátka Xiaomi QCY T1C s baterií o kapacitě 380 mAh. Doba přehrávání činí pět hodin. Tato sluchátka jsou tedy ideální na běhání či běžné sportování. Navíc mají funkci tlumení okolního hluku a též mají zvýšenou citlivost mikrofonu. Takže je můžete využít i jako Bluetooth headset, v takovém případě při čekání na hovor vám vydrží 120 hodin ve stand-by režimu.

Sluchátka z portálu TomTop získáte již nyní za nízkou cenu zde na tomto odkaze. Za cenu 404 korun máte sluchátka, které toho budou umět opravdu hodně. Sluchátka za tuto cenu je bezkonkurenční nabídka. Obchod TomTop kromě této senzační ceny nabízí navíc dopravu zcela zdarma. Zbytečně neváhejte, nabídka je časově omezena. Sluchátka zakoupíte ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat